Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
17 Юни 10, 23:25 / Автор: Таня Козлуджова
Пловдивски ученици проговарят на китайски
На фона на страховитите прогнози за кризи и проблеми предлагам на вашето внимание нещо позитивно и перспективно. Ако имате нужда от свеж, борбен и интересен човек, който не се предава - г-жа Истаткова може да ви разкаже много интересни неща.
Всички вече знаем, че на китайски думата „Криза” се пише с два йероглифа, първият от които означава „опасност”, но вторият е „шанс”. Явно на втория и то успешно са заложили от училище „Едмънд Бърк” в Пловдив, където вече цяла година един клас изучава китайски език. Бумът в цял свят в изучаването на китайски е в пряка връзка с икономическия бум в Китай, който изпревари Япония по брутен вътрешен продукт и вече е на второ място в света след САЩ.

Поради големия интерес на прозорливи родители обучение по източни езици ще бъде предложено не само на осмокласници, но и на една паралелка бъдещи първокласници. Програмите за обучение по китайски език са акредитирани и одобрени от Министерство на образованието, младежта и науката и се реализират с активната подкрепа на Китайското посолство, което осигурява и преподавател.

Във връзка с приключването на учебната година училището организира нестандартно завършване с градинско парти на тревата в двора си. Връчването на дипломите на завършващите ще бъде съпроводено с програма на китайски език. Тя ще демонстрира наученото през годината, в която обучението по китайски език прави своя прощъпулник.

Заповядайте на празника на 22 юни от 10 часа в двора на училището – Пловдив ул. Ралица”2.

За по-подробна информация може да се обръщате към директорката на ЧЕГ „Едмънд Бърг” г-жа Фани Истаткова – 0879377976, 032/681414, obrazovatelen_holding@abv.bg

За Контакти:

Таня Козлуджова, 0887935753

Източник: Таня Козлуджова

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5376