Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
18 Юни 10, 02:30 / Автор: Microinvest
Система за управление на общини
В периода от 10-12 юни 2010 година в хотел Сол Несебър Палас се проведе „Тринадесетата национална среща на финансистите от общините”. Софтуерната компания Microinvest също взе участие в това събитие с презентация на интегрирана система за управление на бюджетни процеси Mago.Net.
В периода от 10-12 юни 2010 година в хотел Сол Несебър Палас се проведе „Тринадесетата национална среща на финансистите от общините”. Софтуерната компания Microinvest също взе участие в това събитие с презентация на интегрирана система за управление на бюджетни процеси Mago.Net. Представянето на италианското ERP решение се проведе по време на основния форум на тема „Правна рамка за разширяване на общинската приходна база – нов ЗМДТ. Предстоящи действия по концепция на Закон за местните финанси“. Пред аудитория от повече от 200 експерти специалистите от екипа на Microinvest представиха предимствата на системата като всеобхватна и работеща в реалните условия за бюджетно предприятие. Успоредно с този форум се проведе презентация, където всеки от участниците имаше възможността да получи допълнителна информация и да зададе своите въпроси към консултантите по внедряване на иновативното решение Mago.Net.

Нови пет проекта се очаква да бъдат реализирани с общини в България, използващи ERP системата, предлагана от Microinvest. Интересът към подобни проекти е огромен, предвид възможностите за европейско финансиране. Пречки за оптимизиране дейностите в общините може да създаде орязването на местните бюджети с между 5-20%, което поставя на изпитание общинските бюджети в условия на финансова криза.

За Контакти: marketing@microinvest.net

Източник:
http://www.microinvest.net/info/?p=784

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4171