Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
21 Юни 10, 08:15 / Автор: PR Agency Anettevents
Тераса „Хоризонт” – ново начало на едно емблематично място край морето
Тераса „Хоризонт” стартира летния сезон с елегантно парти, чийто специален гост бе прекрасната Белослава. Непринудена и изтънчена едновременно, тя завладя присъстващите с многобройните си музикални изпълнения на живо.
Всички варненци и гостите на морската столица от години свързват летните месеци с очарователните мигове, прекарани на откритата тераса на емблематичния ресторант в Морската градина на града – „Хоризонт”. И през тази година мястото с прекрасна гледка към морето ще бъде предпочетено от всички ценители на изтънчената кухня и добрите забавления.

Тераса „Хоризонт” стартира летния сезон с елегантно парти, чийто специален гост бе прекрасната Белослава. Непринудена и изтънчена едновременно, тя завладя присъстващите с многобройните си музикални изпълнения на живо. Поканените над 200 гости се насладиха и на невероятни кулинарни изненади – екзотични салати, месни специалитети, морски деликатеси, сладки изкушения, дело на майстор Тодор Буров. Ресторантът стартира летния сезон с напълно нов дизайн и специална събитийна програма подготвени изцяло от Totally events.

Интериорният ретро дизайн предразполага към релакс, а лятната събитийна програма обещава приятни и изненадващи емоции. От Totally events са се погрижили за бъдещите гости на тераса „Хоризонт” – всяка сряда вечер ще е посветена на киното, за петък и събота е предвидена разнообразна лайф музика, а в края на седмицата посетителите ще се наслаждават на неделен брънч с джаз.

Едно красиво и атрактивно лято – изкушаващо обещание на емблематичния варненски ресторант „Хоризонт”.

За Контакти:office@anettevents.com

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.948