Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
22 Юни 10, 17:20
Стартира ново онлайн издание за финансово управление и ИТ
22 юни, София: В рамките на своя сайт CIO.bg, ICТ Media стартира специализирана рубрика CFO, насочена към финансовия директор и неговия екип. Целта на компанията, издаваща утвурдените ИТ списания CIO, Computerworld, PCWorld и др. е да създаде пространство, в което финансовите директори и мениджъри, ангажирани с дейности в сферата на финансовото управление, да могат да обменят идеи и да намират актуална информация, свързана с тяхната професионална област.
22 юни, София: В рамките на своя сайт CIO.bg, ICТ Media стартира специализирана рубрика CFO, насочена към финансовия директор и неговия екип.

Целта на компанията, издаваща утвурдените ИТ списания CIO, Computerworld, PCWorld и др. е да създаде пространство, в което финансовите директори и мениджъри, ангажирани с дейности в сферата на финансовото управление, да могат да обменят идеи и да намират актуална информация, свързана с тяхната професионална област.

Още една важна цел, която си поставя екипът на списание CIO e да създаде среда за взаимодействие между две от най-важните звена във всяка организация – тези, които управляват финансовите и информационните процеси – тъй като тяхната съвместна работа е предпоставка за вземането на правилни и навременни управленски решения.

Според резултатите от проучване на Gartner, проведено в началото на тази година, именно финансовият директор (CFO), а не ИТ директорът (CIO) или изпълнителният директор (CEO) най-често взема решенията за внедряване на информационни технологии в организацията. Данните сочат, че в 42% от анкетираните организации ИТ оделът е пряко подчинен на финансовия директор. Ето защо една от темите, върху които ще акцентира CFO.CIO.bg, е приложението на информационните технологии за целите на ефективното финансово управление.

CFO.CIO.bg се реализира с подкрепата на: Ciela, KPMG, Мobilis.bg, PricewaterhouseCoopers.

Ето някои от публикациите на CFO.CIO.bg:

- “Парите в брой отново на мода” – резуптати от globalno проучване на KPMG за приоритетите на финансовите директори на този етап.
- Новите управленски дисциплини – серия от видео материали за бизнес и управленските полемики на деня, подготвена от PricewaterhouseCoopers.
- Софтуерни приложения за финансисти - какво се търси и какво е необходимо (по материали на Forrester)
- Топ 10 корпоративни рискове през 2010 г.

За Контакти:Надя Кръстева, 400 11 17, nadia_krusteva@idg.bg

Източник:
http://cfo.cio.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.116