Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
23 Юни 10, 11:31 / Автор: Транспрес
Нова услуга с европейско покритие пусна Транспрес
Бързина, надеждност, гъвкавост на доставка – Entargo предлага нови измерения в изпращането и доставката на групажни пратки за всички български компании.
Водещата логистична компания Транспрес, създадена преди 18 години в България, даде старт на иновативна за страната ни услуга. Entargo е продукт за доставка на групажни пратки от 30 кг. до 2.5 тона чрез сухопътен транспорт, като доставките отпътуват всеки ден за цяла Европа. Услугата има пълно покритие на територията на всички страни от мрежата на Entargo (повече информация на www.tranpress.bg), изградена от логистични фирми, обединени от обща информационна система и еднакъв стандарт на работа. 

В нея са включени 256 склада, 156 транспортни платформи и се извършват над 3500 планирани доставки всеки ден. Логистичната мрежа е създадена от немския транспортен лидер Dachser и обединява ресурса на най-престижните логистични компании в Европа, като броят на групажните доставки годишно е около 38 милиона. От 2009 г. българският партньор по проекта е и фирма Транспрес. 

Транспрес прави връзката с европейска мрежа на Dashser, чрез ежедневните си отпътувания от и до мрежовите платформи в Братислава, Милано и Мюнхен. Чрез хъба на Транспрес в София се обслужват и клиентите на мрежата в Македония, Албания и Косово. Експресната услуга за групажни доставки Entargo е достъпна за широк кръг компании с различен тип дейност и обхват. 

Доверявайки се на Entargo клиентите могат да разчитат, че независимо от времето на подаване на пратката и страната, в която се изпраща, доставката винаги пристига в избрания срок. В Entargo са интегрирани три транспортни линии: Targospeed, Targofix и Targoflex. 

Targospeed гарантира доставяне на пратката по най-бързия възможен начин по суша, като срока се определя от разстоянието от изпращача до получателя, измерено в километри по въздушна линия.
Targofix е подходящ за всички компании, за които най-важен е точния момент на получаване или вземане на товара, например когато трябва да се съобрази с определен технологичен или ремонтен процес.
Targoflex позволява гъвкавост по отношение на крайните срокове, гарантира висока надеждност, на добра цена.

Доверилите се на новата услуга Entargo имат възможност да проследяват онлайн своята доставка в единната информационна система на всички компании - участници в мрежата. Пратката получава уникален бар-код и всяка манипулация се регистрира в реално време. Услугата, предлагана от Транспрес, предоставя гъвкави условия, които дават възможност дори и на клиенти със специфичен бизнес успешно да планират своите пратки до цяла Европа и да бъдат сигурни, че те ще бъдат доставени навреме.

За Транспрес: 

Компанията е водеща логистична фирма, предлагаща огромен избор от транспорти и логистични услуги. Уникалният подход към различните нужди на клиентите, базиран на 18 години опит, и наличието на ресурси и умения да бъде решена всяка транспортна задача в оптимални за клиента срокове, поставят Транспрес на лидерска позиция в сферата на логистиката и транспорта в България. Компанията разчита не само на собствените си ресурси, а на силата на единна логистична мрежа от фирми, покриваща с експресни доставки цялата територия на Европа.

Повече информация: http://transpress.bg/

За контакти:

Николай Коджабашев
Sales & Marketing
Телефон: (02) 948 0511
nk@transpress.bg

Източник:
Транспрес

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1157