Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
25 Юни 10, 14:36 / Автор: eventA PR Agency
Виктория Керин – диаманти и дъх на море
Звездата от „Стар Академи” ще е официален гост и водещ на серия Диамантени срещи на испанската козметика NATURA BISSE.
На 01 юли – четвъртък, в прекрасния Beach Bar към Гранд Хотел Поморие ще се проведе официалното Диамантено парти, с което NATURA BISSE открива присъствието си в луксозния SPA Център на петзвездния хотел.

Изборът, Вики да е дамата на морските диамантени партита на луксозната козметична марка не е случаен. Женствена, нежна и секси, с харизматичното си присъствие тя само ще допълни бляскавия стил на NATURA BISSE.

Сред гостите на събитието в Гранд Хотел Поморие се очаква да присъстват български и руски светски дами.

***

Модерният лечебно- възстановителен спа и уелнес комплекс комбинира вековните традиции на калолечението в гр. Поморие със съвременните постижения на медицината и технологиите. Именно тази комбинация дава възможност на гостите на петзвездния хотел да ревитализират тялото си, да се заредят с енергия и да изживеят преживяването NATURA BISSE Комплексът, който разполага с над 20 кабинета специализирани в различни СПА и уелнес услуги оборудва и специален NATURA BISSE кабинет.

Терапиите на NATURA BISSE са формулирани с максимална концентрация на високоефективни съставки и нови консистенции. Най-новото и изключително в грижата за кожата естествено е ориентирано в глобалното лечение против стареенето. NATURA BISSE е марка пионер, която предлага най-добрата и най-ефективната грижа за кожата.

Esthetic Privilege България – официален представител за страната на NATURA BISSE планира до края на лятото серия морски диамантени събития, съобразени с бързо разрастващата се партньорска мрежа от луксозни козметични центрове.

* * *
Esthetic Privilege е изключителен представител за България на Cosmofrance, (Маями, САЩ), Cosmogene S.A. (Женева, Швейцария) и Moohan Engineering Group (Сеул, Корея). Компанията има за цел да доставя на българския пазар цялата гама от продукти и апарати необходими в сектора на естетичната медицина и козметология.

За Контакти:eventA PR Agency

Източник:
www.eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6093