Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
29 Юни 10, 06:41 / Автор: BelchoHristov.Com
Хранене - фитнес семинар с BelchoHristov.com
Фитнес семинар BelchoHristov.Com- София е за всеки, който иска да чуе лекция на тема “ХРАНЕНЕ” водена лично от лектор-лицензиран фитнес консултант с богат личен и практически опит с фитнес клиенти, от лектор, създал най-добрият корпоративен блог за България, по оценка на публиката! Ако сте се уморили от изтощителни и неефективни диети, ако мислите, че е крайно време да започнете да се чувствате страхотно в красиво и силно тяло, значи на 15-ти юли просто трябва да сте там и да разберете отговорите на всичките си въпроси!
Фитнес семинар BelchoHristov.Com- София е за всеки, който иска да чуе лекция на тема “ХРАНЕНЕ” водена лично от лектор-лицензиран фитнес консултант с богат личен и практически опит с фитнес клиенти, от лектор, създал най-добрият корпоративен блог за България, по оценка на публиката!

Ако сте се уморили от изтощителни и неефективни диети, ако мислите, че е крайно време да започнете да се чувствате страхотно в красиво и силно тяло, значи на 15-ти юли просто трябва да сте там и да разберете отговорите на всичките си въпроси!

Фитнес семинарът ще включва:

* Какво са белтъчините, въглехидратите, мазнините, фибрите и свободните радикали?
* Защо е важна водата?
* Кои са причините българите да са втори по затлъстяване на подрастващото население в света?
* Хранене при подрастващи и възрастни за покачване на чиста мускулна маса и оформяне на тялото;
* Хранене за редукция на тегло и коя е правилната диета за Вас;
* Кои са 3-те златни ключа за отключване успеха на Вашата диета?

Отделно, фитнес семинара ще включва:

* Възможност за задаване на ваши важни въпроси по темата хранене лично към Белчо Христов;
* Ревю на хранителните режими BelchoHristov.Com, както и ревю на работещите и даващи резултат фитнес продукти BelchoHristov.Com;


Записването за участие е задължително предварително и започва още от дата 28.06.2010 и ще продължи до 12.07.2010 г. включително.

Можете да се записвате ето тук http://www.belchohristov.com/contacts

като в полето “Относно”, напишете “За записване на фитнес семинар”, а в полето “Вашето съобщение”, оставете вашите три имена и конкретен и коректно зададен адрес и телефонен номер за обратна връзка.

Чрез куриерска фирма Interlogistica ще получите пратка на стойност 25 лв, в която ще се съдържат електронна книга ТОМ II – “ХРАНЕНЕ” (на която тема ще е фитнес семинарът) и фитнес метърче BelchoHristov.Com. Доставаката е за сметка на потвърдилият участие. Пазете този документ, защото той ще е и автоматично талон за – 20 % отстъпка от стойността на фитнес продукт BelchoHristov.Com, който можете да закупите веднага и на място след самият край на фитнес семинар BelchoHristov.Com.

За Контакти:

http://www.belchohristov.com/contacts
тел. 0898 87 16 37

Източник:
http://www.belchohristov.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.129