Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
30 Юни 10, 12:46 / Автор: "Делтасток" АД
Стратегическо партньорство между „Делтасток“ и румънската „Карпатика Инвест“
Инвестиционният посредник „Делтасток“ АД обявява подписването на договор за стратегическо партньорство с румънския инвестиционнен посредник „Карпатика Инвест”.
Инвестиционният посредник „Делтасток“ АД обявява подписването на договор за стратегическо партньорство с румънския инвестиционнен посредник „Карпатика Инвест”. ИП „Карпатика Инвест” е основан през 1996 като част от финансова група „Карпатика”, която управлява още: Търговска банка „Карпатика“, Застрахователните компании „Карпатика Асиг“ и “Карпатика Лайф“, Доверително управление „Карпатика Асет Мениджмънт“ и др. Днес „Карпатика Инвест“, с капитал от 13 680 800 RON, е един от топ 10 брокерите в Румъния, по данни на румънската фондова борса.

Сключеното стратегическо партньорство между двете компании води до разширяване портфолиото от услуги на всяка от тях. Клиентите на „Делтасток“ вече ще имат възможност за пълен достъп и до Букурещката фондова борса, докато търгуващите през „Карпатика Инвест“ ще могат да търгуват валута (форекс), злато, сребро и договори за разлики върху акции, индекси, борсово търгувани фондове (ETF) суровини и петрол с „Делтасток“ на повече от 20 финансови пазари и фондови борси в Европа, САЩ, Азия и Австралия.

Клиентите на „Карпатика Инвест“ ще имат достъп до международните финансови пазари чрез професионалната платформа за търговия на „Делтасток“ - Delta Trading™, която предоставя възможност за сключване на сделки при високо ниво на сигурност, стабилност и интуитивен интерфейс.

Владимир Кисьов, мениджър на отдел „Бизнес развитие“ в „Делтасток“ АД, е убеден, че партьорството между двете компании е от взаимен интерес за тях, поради очаквания синергетичен ефект при комбиниране познаването особеностите на румънския пазар от страна на „Карпатика Инвест“ и дългогодишният опит на „Делтасток“. Той изразява още увереност, че сключеното партньорство ще спомогне за бързото нарастване пазарния дял на “Делтасток“ АД в Румъния.

Адриан Чиудин, мениджър на отдел „Капиталови пазари“ в „Карпатика Инвест“, определя като най-важното в сключеното стратегическо партньорство възможността, която румънската компания получава да предложи на своите клиенти опцията да търгуват с нови инструменти, с което да диверсифицират своите инвестиционни портфейли.

Информация за „Делтасток“ АД:

“Делтасток“ АД е основана през 1998 г. и предлага на своите клиенти широка гама професионални инвестиционни продукти и услуги. Компанията притежава пълен лиценз от Комисията за финансов надзор (КФН) и е вписана в регистъра на финансовите институции към Българската народна банка (БНБ). “Делтасток“ АД чието седалище е в София, оперира чрез регулирани по MiFID (Директива на ЕС 2004/39/EC) клонове в Лондон, Мадрид и Букурещ, като има клиенти от над 70 страни.

“Делтасток” АД предлага на своите клиенти възможности за търговия с валута, благородни метали, над 1000 ДЗР върху акции, индекси, борсово търгувани фондове (ETF), фючърси на суров петрол, стоки и др. Минималната сума за отваряне на сметка е 200 BGN,100 USD, EUR, GBP, CHF или 15 000 JPY. Платформата Delta Trading™ съчетава възможностите за търговия с фиксирани и променливи спредове в модула за търговия Level2 (ECN/STP) при спред от 0.1 пипс.

За повече информация относно „Делтасток“ АД, моля посетете нашия сайт www.deltastock.bg.

За повече информация

ИП „Делтасток“ АД
Име: Росица Иванова
E-mail: r.ivanova@deltastock.com
Тел: + 359 2 811 50 50

Източник:
www.deltastock.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5146