Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
01 Юли 10, 08:20 / Автор: PR Agency Anettevents
Носителят на „Златен Орфей” Сергей Захаров планира изяви в България
Към днешна дата, Сергей Захаров има планирани серия от концерти по северното и южното крайбрежие на България.
Българската публика още помни един от най-чувствените гласове на руската сцена. Сергей Захаров печели „Златния Орфей” през 1974 и от тогава до сега България оставя своя отпечатък в сърцето му. Все така влюбен в България, Сергей Захаров планира отново да се завърне пред българска публика със серия от концерти по българското Черноморие.

Сергей Георгиевич Захаров е роден на 1 май 1950 г в гр. Николаевка, Украйна. В казармата по случайност става певеца на ротата. Началника на поделението забелязва неговия талант и го изпраща в Москва да кандидатства с пеене в прочутото висше музикално училище Гнесиных. Сергей е приет в класа на Маргарита Ланда и през 1971 го уволняват от казармата досрочно, за може да постъпи навреме за новата учебна година. Следват множество успехи на музикалната сцена. Русия бързо научава за таланта на младия Сергей и през 1974 той бива изпратен да представя страната на българския международен фестивал Златния Орфей, където получава Първа награда.

Гласът му бива чут на концерти в повече от 40 страни. През 1988 Сергей Захаров става Заслужен артист на Русия, а през 1996 – Народен артист на Русия. Награден е с международния орден на ЮНЕСКО За принос към доброто на земята, който е присъден на само около сто човека в света, сред които майка Тереза, Кофи Анан, Хелмут Кол.

От 2008 Захаров е горд собственик на вила край Варна, където прекарва със семейството си незабравими лета. Впечетлен е от природата и красотата на българското черноморие, нарича местността покрай своята къща „Истински рай”. Избрал имота по интернет, първо изпраща жена си Ала на оглед, а тя се влюбва в нея от пръв поглед. Не променят нищо, само слагат сателит, за да гледат новини от Русия. Жена му всяко лято се труди в градината, разкрасявайки я с храсти и цветя. Близостта между българската и руската култура ги карат да не се чувстват чужденци. Сергей Захаров дори планира, след края на творческата си кариера, да се засели за постоянно край Варна. Не само природата, а и близките приятелства, които е успял да създаде за толкова кратко време, му дават стимул да се връща тук отново и отново.

Към днешна дата, Сергей Захаров има планирани серия от концерти по северното и южното крайбрежие на България. Избрал е да работи както в градовете Варна и Бургас, така и по курортните комплекси. Иска да се чусвства полезен, да е близо до България, да пее за българската публика, както и за благотворителни каузи. На 17 юли Сергей Захаров ще подпомогне традиционната благотворителната вечеря на Lions Club Varna в помощ на незрящите деца.

Повече за Сергей Захаров:

След като печели Златния Орфей, Сергей Захаров е на върха на славата. Следват записи, турнета, красив живот. Но съдбата вкарва живота му в друга реалност. Сергей, славейки се със своята красота, бива замесен в скандал, заради ревноста на влиятелен политик към любимата си. На 27 години, в разцвета на силите и славата си той става жертва на жестока интрига и е хвърлен в затвора. В това време жена му Алла, отхвърлена от цялото общество заради това, че мъжа й излежава присъда, продава всичко, което има вкъщи, за да си набави пари за храна за себе си и малката им дъщеря. Към края на присъдата му от цялата покъщнита й остават само електрическите крушки. Сергей се прибира при жена си и дъщеря си и започва живота си отначало. Световната публика не остава безразлична към таланта му и той отново започва да пее, изпълнен с нови амбиции за успех. До ден днешен не спира да твори, а настоящата му мечта е да зарадва почитателите си от България, както и да спечели нови.

За Контакти: office@anettevents.com

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6409