Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
30 Юни 10, 16:30 / Автор: iZone.bg
iZone.bg раздаде награди на печелившите в играта „iZone Happy Hour”
София, България, 30 юни 2010 г. Актуалният онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, iZone.bg, награди спечелилите в играта „iZone Happy Hour”.
В периода 01 - 18 юни 2010 г. iZone.bg проведе кампания с най-атрактивните отстъпки в България и игра с награди под слогана „iZone Happy Hour”. По време на кампанията всеки потребител имаше възможност да избере мобилни компютри с отстъпки до 30%, както и да участва в едноименната Facebook игра с награди – три фотоапарата Kodak.

Тримата печеливши, които бяха изтеглени в присъствието на нотариус, получиха по един фотоапарат Kodak, осигурен от iZone.bg. Това са г-н Никола Узунов от гр. Пловдив, г-н Свилен Калчев от гр. Тутракан и г-жа Драговеста Проданова от гр. София.

„Играта „iZone Happy Hour” бе специална инициатива за най-ентусиазираните ни фенове във Facebook. Бих искала още веднъж да благодаря на всички участници за постоянството и положителната обратна връзка! Очаквайте още много нови инициативи и в новосъздадената фен страница на iZone.bg във Facebook.”, сподели г-жа Моника Атанасова, маркетинг мениджър на iZone.bg.

Наградите бяха изпратени на печелившите по куриер на 29 юни 2010 г. Очаквайте снимки на спечелилите в групата на iZone.bg във Facebook!

Повече информация за наградените в играта можете да намерите на http://izone.bg/happyhour.html.

За iZone.bg

iZone.bg е специализиран онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, който предлага най-атрактивните отстъпки в България и най-новите продукти с последните технологии на пазара. iZone.bg предоставя голям избор на продукти с гарантирано качество, сигурен и изгоден начин на пазаруване, спестяване на време.

Онлайн магазинът осигурява по-бърз и по-лесен достъп до най-актуалната и обективна информация за новостите в сферата на дигиталните технологии. Фокусът върху желанията и потребностите на потребителите на iZone.bg гарантира непрекъснатото развитие и усъвършенстване на електронния магазин, за да могат клиентите да се забавляват, докато пазаруват лесно, удобно и приятно онлайн.

* * *
За допълнителна информация:

Моника Атанасова
Маркетинг мениджър
iZone.bg - The New Way of Shopping
тел.: 0887 100 000, 02/ 91 555 70
m.atanasova@iZone.bg
www.iZone.bg
icq: 587194164
skype: iZone.bg

За Контакти: Моника Атанасова

Източник:
iZone.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5488