Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
02 Юли 10, 22:40 / Автор: ТВ7
ТВ7 стартира нова прогноза за времето
Минчо Празников, Иво Андреев и Стоян Янков ще бъдат лицата на метеорологичната прогнозата по ТВ7
От понеделник, 5 юли, петата национална ефирна телевизия у нас – ТВ7, стартира излъчването на обновена прогноза за времето, която ще използва уникална за България технология от най-модерен тип. Вместо използвания до момента от повечето телевизии блубокс, ТВ7 ще заложи на плазмен сензорен екран, чрез който различните карти ще могат да се сменят и местят само с едно докосване от страна на водещите.

Един от тях е любимецът на няколко поколения българи Минчо Празников, който се връща на малкия екран всеки уикенд в ефира на ТВ7, за да съобщава предстоящите метеорологични условия.

Другото популярно лице в ефира на ТВ7 ще бъде Иво Андреев, познат на зрителя с изявите си в прогнозите на БТВ. Освен като водещ, Андреев ще поеме и ролята на изпълнителен продуцент на метеорологичните прогнози и ще се появява на екран всеки делничен ден в минутите за време след централните и късните новинарски емисии на ТВ7.

Стоян Янков, който е географ по образование и се е занимавал със спортна журналистика, ще е водещ на прогнозата за времето в сутрешния блок „Сутрин с ТВ7”, както и в обедната емисия новини. Янков ще се изявява и в магазинното токшоу „7мо авеню”, което се води от Камелия Воче и Мон Дьо в ефира на ТВ7 всеки делничен ден от 10 до 11.30 ч. Там той ще съобщава метеорологичните условия в по-неформален стил, съответстващ на духа на предаването.

„Вярваме, че прогнозата за времето е изключително важен елемент в програмата на телевизията и вълнува голяма част от зрителите. Ето защо сме подходили професионално към нея и залагаме на добре подготвени синоптици, които да представят по-детайлна метеорологична информация”, споделя Светлана Василева, Изпълнителен директор на ТВ7.

Въвеждането на обновената прогноза за времето става няколко седмици след началото на новата програмна схема на ТВ7, която стартира на 14-ти юни и включва нови предавания, нови филми и сериали, както и промени в новинарските емисии.

Източник:
ТВ7

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2921