Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
05 Юли 10, 11:25 / Автор: eventA PR Agency
NATURA BISSÉ стъпи на българското черноморие! Певицата Виктория Керин бе водеща на вълнуващото събитие с диамантен прах
01 юли – четвъртък, в прекрасната бална зала АТРУИМ към Гранд Хотел Поморие се проведе официалното Диамантено парти, с което NATURA BISSÉ открива присъствието си в луксозния SPA Център на петзвездния хотел.
Модерният лечебно- възстановителен спа и уелнес комплекс комбинира вековните традиции на калолечението в гр. Поморие със съвременните постижения на медицината и технологиите. Именно тази комбинация дава възможност на гостите на петзвездния хотел да ревитализират тялото си, да се заредят с енергия и да изживеят преживяването NATURA BISSE. Комплексът, който разполага с над 20 кабинета специализирани в различни СПА и уелнес услуги оборудва и специален NATURA BISSE кабинет.

Водещ на изключително изисканото парти бе звездата от реалити форматът „Стар Академи” – Виктория Керин, която с харизматичното си присъствие допълни бляскавия стил на NATURA BISSE. Сред гостите на събитието в Гранд Хотел Поморие присъстваха местни бизнес дами, специални гости от компания ГазПром, гости на хотела и специалисти, които вече работят с професионалната козметика.

Изпълнителния директор на NATURA BISSE България - г-жа Грети Гарсия разказа за историята на козметичния лидер и представи основните ценности на компанията. Една от най-луксозните марки предлага широка гама продукти разделени на професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. Най-новото и изключително в грижата за кожата естествено е ориентирано в глобалното лечение против стареенето.

Гостите поздрави и г-жа Силвия Тенева, управител на СПА и уелнес центъра в Гранд Хотел Поморие.

Невероятно голям интерес предизвика Диамантеният прах от серията DIAMOND MAGNETIK. Терапевтите на компанията подариха на всички желаещи дами докосване до блясъка и действието на продукта.

DIAMOND EXPERIENCE на NATURA BISSE съчетава лукса и блясъка на диамантите с най-съвременните процедури против стареене.

Сериите на NATURA BISSE вече от една година са достъпни само в някой от най-луксозните козметични центрове в България, които разполагат със професионалисти, специално обучени за работа с продуктите от Esthetic Privilege - представител на NATURA BISSE в България.

За Контакти: eventA PR Agency

Източник:
www.eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5558