СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

06 Юли 10, 17:49 / Автор: Проджекта
Стартира продажбата на билети за семинара на Едуард де Боно в България
По покана на Проджекта семинар в България ще изнесе един от най-значимите мислители на нашето време - Едуард де Боно. Организаторите стартираха продажбата на билетите за събитието, което ще се проведе на 23 септември 2010 г. в Зала 1 на НДК.
След като посветената на Едуард де Боно "Малка лилава книга за НЕстандартно мислене" предизвика огромен интерес, почитателите на Едуард де Боно вече могат да закупят билети за неговия семинар от партньорската мрежа на Ticketstream (www.ticketstream.bg), включваща над 650 локации в цялата страна.

Едуард де Боно (Edward de Bono) се ползва със световна известност като пръв авторитет в областта на творческото мислене и иновациите. Неговите концепции са движеща сила за иновациите, лидерството, творчеството и решаването на проблеми. Ексклузивните му инструменти и методи дават удивителни резултати за по-голяма ефективност в организации по целия свят.

Семинарът на доктор де Боно на 23 септември 2010 г. в Зала 1 на НДК е най-очакваното бизнес събитие за тази година и представлява неповторима възможност за среща с един от най-големите мислители на човечеството на всички времена.

Е. де Боно ще дойде в България по покана на Проджекта - водеща българска консултантска фирма в областта на управлението на проекти. Събитието се организира с подкрепата на широка мрежа от партньори: Радея, Метрореклама, Еммис България, Нетинфо, Алвена, Американска търговска камара в България, "Аз чета", Българска асоциация за управление и развитие на човешките ресурси, BGmaps.com, BusinessWeek България, CEED България, Computerworld/България, DarikNews.bg, Дир.бг, Econ.bg, Expert.bg, Business How, JobTiger, Profit.bg, ROI Communication, Trader.bg и Европринт България.

Пълна информация за събитието е публикувана на www.debono-bg.com. Организаторите са предвидили преференциална цена за участие при регистрация до 31.07.2010 г.

За допълнителна информация:

Проджекта, тел. (02) 9831094, 9835324 и info@debono-bg.com.

За Контакти:

(02) 9831094, 9835324 и info@debono-bg.com