Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
08 Юли 10, 16:50 / Автор: Apeiron Academy
Apeiron Academy обяви големите победители в първия PR конкурс за младежи
Приключи първият PR конкурс за есе за младежи (16-21г.) на тема „Как бих представил България, ако бях PR специалист?”. В конкурса, организиран от Apeiron Academy, Акредитиран квалификационен център на Британския институт за PR (CIPR, UK), се включиха 25 младежи от различни градове на България.
Приключи първият PR конкурс за есе за младежи (16-21г.) на тема „Как бих представил България, ако бях PR специалист?”. В конкурса, организиран от Apeiron Academy, Акредитиран квалификационен център на Британския институт за PR (CIPR, UK), се включиха 25 младежи от различни градове на България.

Големият победител в конкурса Мира Бонева (17г., ученик в Първа частна английска гимназия „Уилям Шекспир”, гр. София) получи от Apeiron Academy пълна стипендия за обучение в най-новата квалификация по PR и комуникации на Британския институт за PR – CIPR Foundation Award in PR. Стипендията покрива всички разходи по обучението и допълнителните учебни материали.

Освен големия победител, Apeiron Academy излъчи още десет финалиста, които показаха много добри резултати в представянето си. Apeiron Academy ги награди с частични стипендии за обучение в програмата Foundation Award in PR. 11-те финалисти ще направят първите си стъпки в света на PR и комуникациите в рамките на иницитивата „Един ден с PR отдела на...”.

„Участниците в конкурса са избрали интересни идеи и подходи за реализацията им”, сподели Хедър Яксли, водещ лектор в квалификационните програми на CIPR, Лондон и преподавател по PR в Университета в Бирмингам. „Някои от есетата показват предварително проучване по темата, използвани са завладяващи образи от историята и природата на България. Уверено мога да кажа, че най-добрите от есетата предлагат реални възможности за разгръщане на кампании за популяризиране на вашата страна зад граница”, допълва Хедър.

На 6 юли 11-те финалисти взеха участие в кратко обучение по PR и комуникации в Акредитирания център на CIPR в България – Apeiron Academy. През същия ден те имаха възможността да посетят Пресцентъра на Министерство на образованието, младежта и науката на България, и да се запознаят с работата на комуникационните специалисти от държавната администрация.

През юли 2010 г. 11-те финалисти в конкурса ще бъдат „стажанти за един ден” в организациите-партньори Мобилтел, БНП Париба Лични Финанси, Белла България, Делойт, Данон Сердика, Актив Груп, ПОК „Съгласие” и Джуниър Ачийвмънт България. Ментори на младежите ще бъдат утвърдени комуникационни специалисти, възпитаници в квалификационните програми на Британския институт за PR – CIPR Diploma in PR и CIPR Internal Communications Certificate, и приятели на Apeiron Academy.


За конкурса за есе "Как бих представил България, ако бях PR специалист?" и инициативата "Един ден с PR отдела на..."

Конкурсът за есе "Как бих представил България, ако бях PR специалист?" и инициативата "Един ден с PR отдела на..." са част от проект на Apeiron Academy, посветен на идеята за създаване на разнообразни възможности пред младите хора за професионално, социално и личностно реализиране. Проектът има за цел да спомогне за подобряване на комуникативните умения на младите хора, възможността им за успешно представяне и улесняване на социалната им интеграция, както и кариерно ориентиране.

За CIPR Foundation Award in PR

Apeiron Academy е първият квалификационен център извън Великобритания, където курсът на CIPR - Foundation Award in PR, ще стартира от октомври 2010 г. Квалификацията е подходяща за всеки, който тепърва навлиза в PR професията. Курсът е с продължителност 3 дни, като включва общо 15 учебни часа лекции и практически казуси. Заниманията се водят от акредитиран гост-лектор от CIPR на английски език. Пълна информация за курса, включително програма, условия за кандидатстване и график на занятията, можете да откриете на http://bit.ly/bYemuc

За партньорите на иницитивата „Един ден с PR отдела на...”
Конкурсът и иницитивата "Един ден с PR-отдела на...” получиха подкрепата министър Сергей Игнатов и специалистите от Пресцентъра на Министерство на образованието, младежта и науката на РБългария, като проект, който дава възможност на младите хора да придобият впечатления и познания за професията на професионалния комуникатор, както и възможността за менторство в кариерното ориентиране и избор на бъдещо специализирано образование.

Организациите, които подкрепиха иницитивата „Един ден с PR отдела на...”, са Мобилтел, БНП Париба Лични Финанси, Белла България, Делойт, Данон Сердика, Актив Груп, ПОК „Съгласие” и Джуниър Ачийвмънт България. Пълна информация за комуникационните специалисти, ментори в иницитивата „Един ден с PR отдела на...”, както и детайли за протичането на всеки ден в организациите –партньори можете да откриете във Facebook страницата на инициативата „PRедизвикателство – Ако бях PR специалист...” http://bit.ly/agdCUQ

Източник:
http://apeironcommunication.com/blogs/corporate/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1117