Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
12 Юли 10, 13:24 / Автор: eventA PR Agency
ДИАМАНТЕНО ПАРТИ във VICTORIA SPA Марина Диневи!
NATURA BISSE вече е в портфолиото на българския център - част от единствената азиатска СПА верига.
Тази събота (10 юли), новооткрития VICTORIA SPA Марина Диневи беше домакин на официалното Диамантено парти, с което NATURA BISSE влиза в портфолиото на елитните СПА центърове.

Интернационалният екип от о.Бали, Филипините и Тайланд пренася гостите си в екзотичния свят на Далечния Изток, карайки ги поне за малко да забравят за забързаното си ежедневие и превръща почивката им в ползотворна и незабравима. Сред услугите му вече е и преживяването NATURA BISSE!

Официалният пратньор на Диамантените събития – DOMAIN BOYAR подари на всички гости изискания вкус на своите вина, а водеща отново бе звездата от реалити форматът „Стар Академи” – Виктория Керин, която с харизматичното си присъствие допълни бляскавия стил на испанския козметичен лидер. Официален представител от Испания бе изпълнителния директор на NATURA BISSE за Източна Европа – г-жа Аврора Круз, която е за втори път в страната ни след официалното представяне на козметиката преди година в София. Сред гостите във VICTORIA SPA Марина Диневи бяха местни бизнес дами, приятели, гости на комплекса и специалисти, които вече работят с професионалната козметика.

Изпълнителният директор на NATURA BISSE България - г-жа Грети Гарсия разказа за историята на козметичния лидер и представи основните ценности на компанията. Една от най-луксозните марки предлага широка гама продукти разделени на професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. Най-новото и изключително в грижата за кожата естествено е ориентирано в глобалното лечение против стареенето.
Гостите поздрави и г-жа Виктория Кесаровска, съсобственик на веригата центърове VICTORIA SPA. Терапевтите на най-новия център демонстрираха част от уникалния масаж „Интернационал Азия” – масаж на шест ръце.

Диамантеният прах от серията DIAMOND MAGNETIK отново бе сред най-атрактивните преживявания. Терапевтите на компанията подариха на всички желаещи дами докосване до блясъка и действието на продукта.
DIAMOND EXPERIENCE на NATURA BISSE съчетава лукса и блясъка на диамантите с най-съвременните процедури против стареене.
Сериите на NATURA BISSE вече от една година са достъпни само в някой от най-луксозните козметични центрове в България, които разполагат със професионалисти, специално обучени за работа с продуктите от Esthetic Privilege - официалният представител на NATURA BISSE в България.

* * *
Esthetic Privilege е изключителен представител за България на Cosmofrance, (Маями, САЩ), Cosmogene S.A. (Женева, Швейцария) и Moohan Engineering Group (Сеул, Корея). Компанията има за цел да доставя на българския пазар цялата гама от продукти и апарати необходими в сектора на естетичната медицина и козметология.

За Контакти: pr@eventa.bg

Източник:
www.eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4818