Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Политика

12 Юли 10, 13:32
Гражданско движение ДНЕС представя на граждани и кмета резултатите от мониторнг върху дейността на местната власт в община Пазарджик
На 13 юли 2010 г. (вторник) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през пролетта на тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Пазарджик. Резултатите ще бъдат представени на граждани и медии в 13.30 часа, в залата за пресконфернции на Гранд хотел «Хебър» (ул. «Есперанто» № 6, Пазарджик).
На 13 юли 2010 г. (вторник) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през пролетта на тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Пазарджик.

Резултатите ще бъдат представени на граждани и медии в 13.30 часа, в залата за пресконфернции на Гранд хотел «Хебър» (ул. «Есперанто» № 6, Пазарджик).

В 14.45 часа представителите на Гражданско движение ДНЕС ще се срещнат и ще запознаят кмета на община Пазарджик г-н Тодор Попов с резултатите от мониторинга. По време на срещата представителите на ДНЕС ще поставят на кмета въпроси, свързани с това дали и как ще се променят приоритите в работата на общината в условията на редуцирани общински бюджети, след актуализацията на Държавен бюджет 2010.

В събитието ще участват Анжелика Цокова, член на Координационния съвет на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС), представители на Областния съвет на ДНЕС-Пазарджик и агенция ЕСТАТ, извършила изследването.

Инициативата „Граждански мониторинг върху дейността на местната власт” е част от цялостната стратегия на Гражданско движение ДНЕС да работи за подобряване на комуникацията и осъществяването на ефективен диалог с държавните институции, в името на подобярване на качеството на живот на българските граждани.

За Контакти: cnrcomm@gmail.com

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.1357