Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
13 Юли 10, 12:12 / Автор: Транспрес
Транспрес намали тарифите за превоз в България
:Изборът на добър бизнес партньор е една от най-ефективните анти-кризисни мерки, които всяка една компания може да си позволи. Водещата логистична и транспортна фирма Транспрес обяви значително намаление на тарифите си за превоз на палетизирани пратки, създавайки финансово улеснение за настоящите си и бъдещи партньори. Цените, които нямат аналог на пазара у нас, започват от 38 лв. за доставка на един палет на територията на страната. Транспрес е и единствената българска транспортна фирма, която в тежки икономически условия, намалява цените на своите услуги, като по този начин дава възможност и на представители на малкия бизнес у нас да се възползват пълноценно от качествени транспортни услуги.
Новият ценоразпис за превоз на палетни стоки влезе в сила от м. Юни и вече много български компании, измежду 2000-те клиенти на Транспрес (без физически лица), имаха възможност да се убедят в съотношението - високо качество на конкурентна цена. Според желанието на клиента доставката може да е в икономичния сегмент до 48 часа или експресна - до 10, 12 или 18 часа на другия ден, независимо от избраната крайна точка. Интересен факт е, че общият брой куриерски и карго пратки, обработени от компанията за миналата 2009 г., надхвърля 320 000, а общият тонаж е над 200 000 т.

От Транспрес, които вече 18 години успешно оперират на нашия пазар и от скоро са и единствената българска фирма част от европейската мрежа на Dashser, обещават на всички клиенти да продължат да бъдат безкомпромисни с качеството на услугите. С гарантирани срокове за доставка и пълно национално покритие, всеки доверил се на Транспрес може да бъде сигурен, че пратката му ще бъде доставена на време.

Източник:
www.transpress.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.5088