Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
14 Юли 10, 14:17 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
BILLA празнува 10-годишен юбилей с атрактивни промоции
През септември и октомври всяка седмица 10 клиента печелят
13 юли 2010 г. Тази година най-голямата верига супермаркети в България празнува 10-годишен юбилей у нас. BILLA ще отбележи празника с много подаръци и атрактивни предложения. В рамките на 10 седмици в периода септември - ноември всеки направил сметка 10 лв ще може да участва в томбола с атрактивни награди, които ще се теглят всяка седмица.

Механизмът за участие е много лесен – участва се с sms, в който се изпраща промоционален код, изписан на касовата бележка за покупки на минимална стойност 10 лв. Промоцията е национална и обхваща всички функциониращи супермаркети на веригата у нас, както и откриващите се в периода на играта.

През празничния период ще бъдат раздадени общо 1000 награди като всяка седмица ще се определят 100 награди под формата на ваучери и предмети. Щастливците ще се теглят в присъствието на нотариус и ще бъдат уведомявани по телефона. Те ще трябва да пазят печелившата касова бележка, за да получат наградата си в най-близката до тях BILLA.

Промо кодът от една касова бележка може да се регистира само веднъж. В отговор на всеки изпратен sms, потребителят ще получи кратък кулинарен съвет.

По време на 10-те празнични седмици промоционалната брошура на BILLA ще бъде с по-голям обем. В нея ще има предложения, специално произведени за юбилея на веригата. 

Кулминацията на празника ще бъде отбелязана на 10 октомври, неделя, с празник в супермаркететите. В деня на рождения си ден BILLA ще подари на всеки свой 10-ти клиент 10% отстъпка от направения пазар.

Освен реверанс към клиентите си за 10-седмичния празничен период, BILLA отделя 10% от стойността на всяка продадена торбичка за покупки, като събраната сума ще предостави на SOS детски селища.

За правилата на промоцията клиентите ще могат да се информират от медиите, специален сайт посветен на годишнината и материали в супермаркетите BILLA.

Бележки до редакторите:
REWE International е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на REWE International възлиза на 67 797, наети в около 3 600 магазина. През 2009 г. общият оборот на компанията нарасна до 11,55 млрд. евро.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 326 000 служители в 16 европейски страни, осигурявайки оборот от около 50.9 млрд. евро.

От своята централа във Винер Нойдорф, Долна Австрия, REWE International управлява търговските фирми BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG в Австрия, както и много собствени марки. Компанията е активна и в туристическия бранш чрез BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub и PENNY PACK’N’GO. В същото време REWE International развива успешен бизнес и в сегмента на супермаркетите в Италия и в седем страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватска, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.

BILLA Bulgaria
В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия си супермаркет на 5 октомври в София. За 9 години са открити общо 74 магазина, 15 от които в столицата. Поддържането на високо качество, достъпни цени и богат асортимент е най-важното правило, към което BILLA неизменно се придържа. Фирмата активно развива и собствената си марка clever, която като съвкупност цена-качество няма конкуренция на българския пазар. През тази година BILLA пусна и втора собствена марка MY, която предлага пълен асортимент от козметични продукти за лице, тяло и коса. BILLA България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, като е осигурила около 4000 работни места в различни градове из страната.

За допълнителна информация:

Виктория Иванова Т: 470-91-30
Мениджър връзки с медии 
Агенция Interimage 
М: 089 565-58-22
Е: victoria.ivanova@interimage.bg 
www.interimage.bg

Източник:
Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5436