Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
21 Юли 10, 14:09 / Автор: AMI Communications
HP разширява потребителското си портфолио от мобилни компютри
София, 21 юли 2010 г. – НР представи новото си портфолио от потребителски мобилни компютри HP Pavilion и HP Mini. Ноутбуците се отличават със силен акцент върху външния вид и модерния дизайн, допълвани от традиционната за марката висока функционалност. В крак с утвърждаващата се тенденция за съчетаване на мода и технологии, компютрите бяха показани на ревю с участието на световните марки Miss Sixty и Energie.
Новите модели съчетават ефектен дизайн, лесна употреба и интуитивни приложения

София, 21 юли 2010 г. – НР представи новото си портфолио от потребителски мобилни компютри HP Pavilion и HP Mini. Ноутбуците се отличават със силен акцент върху външния вид и модерния дизайн, допълвани от традиционната за марката висока функционалност. В крак с утвърждаващата се тенденция за съчетаване на мода и технологии, компютрите бяха показани на ревю с участието на световните марки Miss Sixty и Energie.

Заедно с напълно обновените серии за първи път на българския пазар HP представи и моделa от по-висок клас - Pavilion dm4. Устройството съчетава стил, ефективност и мобилност, за да предложи на клиентите моден ноутбук, който задоволява всички техни нужди.

„С новите модели HP Pavilion и HP Mini ние въвеждаме изцяло нова концепция за мобилните компютри. HP допълни функционалността и мобилността на ноутбуците с изключителен дизайн, за да добави стойност за потребителите. Сега те разполагат не само с първокласна компютърна технология, но и с моден аксесоар, който да ги придружава и допълва навсякъде, във всяка ситуация,” коментира Росица Антонова, Представител „Връзка с партньори”, “Персонални системи” (PSG) в HP.

При създаване на новите модели НР лансира философията „MUSE” (Материали, Употреба, Сетивност и Преживяване/Мaterials, Usability, Sensory appeal, Experience). Тя обединява използването на разнообразни материали и технологии за постигане на ефектен външен вид, лесна употреба, комбинация от ръчно изработени елементи за привлекателен дизайн и интуитивни приложения за по-приятно преживяване.

Изрисуваните корпуси, приятните на допир материи и смесицата от висококачествени материали създават стилен и изчистен вид, който се вписва във всекидневието на потребителите. Тези компютри могат да се персонализират с избор от 12 ексклузивни „тапета”, създадени от добре познати творци от целия свят.

Леки и тънки ноутбук компютри HP Pavilion
Новият модел от серията HP Pavilion е dm4. Той предоставя на клиентите възможности, сходни с тези на стационарен компютър, съчетани с изключителна мобилност, последните компютърни технологии, бърза работа и отлична графика.

- Лек едва 2 кг. (5) и тънък 2.5 см. HP Pavilion dm4 предлага мобилност в комбинация с изискан дизайн с метално покритие и свежи гравюри, които го правят идеален избор за всекидневна употреба. Ноутбукът работи с процесор Intel CoreTM, опционална графична карта ATI Radeon HD5450 с 25.6 см BrightView LED дисплей(2), вградено оптично устройство, четец за пръстови отпечатъци с HP SimplePass и живот на батерията до 6.5 часа.(3)

Производителност и забавление с HP Pavilion
Високо производителните HP Pavilion dv6 и dv7 са идеални за всеки вид медийно преживяване, благодарение на включените последни технологии за графика и звук.

- С дързък дизайн и приятни материи HP Pavilion dv6 и dv7 са създадени, за да отговорят на всеки стил. Dv6 се предлага в метално сиво, шампанско и червенo. Pavilion dv7 се предлага в метално сиво.

- Dv6 e с нов 39.6 cm HD(2) дисплей - идеален както за работа, така и за забавление.

- Двата модела HP Pavilion dv6 и dv7 в цвят метално сиво са с алуминиево покритие и се предлагат с четец на пръстов отпечатък и HP SimplePass, осигуряващи достъп до различни сайтове с подобрена сигурност само с едно прокарване на пръста. Dolby Advanced Audio и Altec Lansing колонките се предлагат за моделите dv6 и dv7.
Допълвайки възможностите за забавление, dv7 предлага отлично качество на звука с HP triple bass субуфер и HP Beats.

Всички нови компютри HP Pavilion са с ексклузивни технологии като HP TrueVision WebCam, която оптимизира видео клиповете на всеки вид осветление, и HP QuickWeb, която дава на потребителите достъп до мрежата(1) преди зареждане на операционната система.

HP Mini
HP разшири и линията HP Mini 210 с нов дизайн в младежко розово. Розовият HP Mini 210 е с 3-D шарка на карета, нанесена с HP Imprint 3-D – първата технология за 3-D печат върху повърхности, която направи своя дебют с HP Mini 110 by Studio Tord Boontje. Върху корпуса на Mini 210 са нанесени няколко слоя боя, за да се създаде усещането, че дизайнът се носи по капака, докато сенките се разливат в по-долните слоеве. Така се създава по-пълно усещане за триизмерност. HP ClickPad на устройството също е в младежки розов цвят.

Подобреното HP Mini 110 в ниския клас на минината на HP се предлага в черно.

Цени и наличност(6)
- dm4, dv6 и dv7 се предлагат в България на цени, започващи от 2099 лв., 1549 лв. и 2599 лв.
- HP Mini 210 и Mini 110 се предлагат в България на препоръчителни цени, започващи от 749 лв. и 649 лв.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/.

(1) Необходим е безжичен рутер и интернет връзка, които не са включени в пакета.
(2) Съдържание с висока разделителна способност е необходимо за тяхното изобразяване.
(3) Живота на батерията зависи от модела на продукта, конфигурацията, заредените приложения, начина на употреба, безжичната мрежа и настройките. Максималния капацитет на батерията ще намалява с времето и употребата. Повече информация можете да намерите на: www.bapco.com/products/mobilemark2007.
(4) За хард диска GB = 1 милиарда байта. Реалния капацитет на устройството след форматиране е по-малък. До 20 GB пространство на твърдия диск са запазени за system recovery software.
(5) Теглото варира спрямо конфигурацията.
(6) Препоръчителни цени за България с включен ДДС. Реалните цени могат да варират.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP PSG
т: 02/ 989 51 15, martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.2568