Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
22 Юли 10, 13:31 / Автор: PR Agency Anettevents
Тони Димитрова се вталява за „Бургас и морето”
Тони започна интензивни тренировки по два пъти на ден в Хипокси студио във варненския хотел „Панорама”.
Наскоро поп легендата записа четири нови песни, но въпреки натоварения си график намери време да поработи за добрата си форма преди „ Бургас и морето”. Тони започна интензивни тренировки по два пъти на ден в Хипокси студио във варненския хотел „Панорама”. През юли тя ще е „звездният треньор” на варненци, за да ги убеди с личния си пример, че здравословният начин на живот, подходящата терапия са добра инвестиция, за да бъдеш успешен. От началото на годината певицата на народа не спря да пътува за концерти в Атина, Канада, Кипър, в различни градове на България. Тя вече знае кога, къде и пред кого ще пее чак до Нова година.

Тони твърди, че само с Хипокси терапия стопява излишните сантиметри от талията и ханша. „Дори господ и гладолечението не могат да направят това, което Хипокси прави”- признава тя. Звездата облича неопренов костюм с барокамери и крачи с 5 километра в час по пътеката. Благодарение на вакуума успява за 50 минути да изгори цели 430 калории. „Само заради Хипокси съжалявам, че не живея във Варна”- казва Тони. Този път твърдо е решила да спазва инструкциите на своя терапевт и дори за първи път в живота си закусила.

Тазгодишното издание на „Бургас и морето” ще представи ретроспекция на най-доброто през годините. Е, няма как това да стане без хитовете на Тони Димитрова „Ах, морето” и „Там, край бавната река”. Звездата обещава да ги изпее, облечена този път в рокля с талия.

За Контакти: Аnettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1131