Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
23 Юли 10, 09:00 / Автор: PR Agency Anettevents
Българин участва на световното първенство по табла
Най-добрият български покер играч Атанас Георгиев смени за кратко амплоато си и се пусна на Световното Първенство по Табла, което се проведе от 11 до 18 Юли в Монте Карло.
Покер феновете в България познават името на Атанас Георгиев като най-добрия български покер играч. Малцина обаче знаят, че той е и многократен шампион по табла на България.

Тазгодишното Световно първенство по табла се проведе от 11 до 18 Юли в европейската столицата на игралния туризъм - Монте Карло. За жалост Наско отпадна още в първи кръг на надпреварата, но все пак България имаше свой представител в голям световен форум в спорт, който е традиционен за хиляди българи. Равносметката от турнира е 1240 евро входна такса, 170 души участници в основния турнир, 50 000 евро награда за първото място и големи награди за победителите в допънителните турнири.

Последният голям успех на Наско е през 2005 г. в Кан , където заедно с Мария Крънчева играе финал срещу Израел за Националния шампионат. На същия турнир играе и полуфинал. Печели и много други купи от национални и световни турнири.

От 2006 г. насам Наско е поизоставил таблата, но тезгодишното световно първенсто в Монте Карло, като че ли разпали една малко позабравена негова страст. Жажда за победа, която благодарение на спонсорите му от Унибет Покер може да се реализира както в таблата, така и на покер арената. Ако не друго, то поне Атанас Георгиев успя да се откъсне от ежедневието за няколко дена и да свери часовника си с големите в този спорт. Както сам казва в блога си, който старателно води за своите фенове „Починах си и съм готов за подвизи…”.

За Контакти: office@anettevents.com

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1125