Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
23 Юли 10, 12:14 / Автор: ROI Communication
Книгата "Талантът на Toyota: Да усъвършенстваме хората си по пътя на Toyota" е вече на пазара
ROI Communication издаде третата книга от поредицата за Toyota - "Талантът на Toyota: Да усъвършенстваме хората си по пътя на Toyota"
На пазара вече може да намерите книгата на Джефри К. Лайкър и Дейвид П. Майер, “Талантът на Toyota: Да усъвършенстваме хората си по пътя на Toyota”, издадена от ROI Communication.

Книгата „Талантът на Toyota” ще ви преведе през строгата методология, която компанията, с неоспоримо глобално влияние, прилага, за да развие индивидуалности вътре в компанията, които да постигат високи резултати в работата си.

Авторите на книгата правят преглед на характерния за Toyota подход за развитието на хора. Акцентират върху значението на създаването на култура в организацията, която да обучава служителите. Дават конкретни примери, необходими за обучението на служителите във всички сфери - от магазините за продажби, през техниците (механиците) до персонала в обслужващите звена. Чрез дадените примери ви показват как да подкрепяте и окуражавате всеки от служителите, за да може той да достигне максималния потенциал, който притежава.

Джефри К. Лайкър и Дейвид П. Майер отправят към читателите съвети, предлагат помощни средства за обучение и реални примери, до които са стигнали след провеждане на изследвания и работа на място в продължение на две десетилетия. Лайкър и Майер ще ви покажат как да извлечете максимума от хората, които живеят с философията на вашата компания и работят заедно за постигането на общите цели.

За Toyota инвестирането в обучението и развитието на хората e основен приоритет, защото в компанията вярват, че изграждането на изключителни служители е едно от най-важните конкуренти предимства на компанията.

За авторите

Джефри К. Лайкър е преподавател по индустриално и операционно инженерство в Университета в Мичигън. Той е съосновател и директор на програмата „ Японски технологии в мениджмънта”. Негови материали за Toyota са публикувани в The Harvard Business Review, Sloan Management Review и други водещи издания.

Дейвид Майер е президент на „Лийн асошиейтс” и е бил Групов лидер в Toyota Motor Manufacturing в продължение на 10 години. Той помага на други организации в много различни индустрии да изучат “Пътят на Toyota”.

За издателя

За изданията и услугите на ROI Communication можете да научите на
www.roibg.com

За Контакти:

Вихра Костова
РОЙ Комюникейшън
тел: +359 2/961 59 71
e-mail: vkostova@roibg.com

Източник:
ROI Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1729