Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
26 Юли 10, 15:39 / Автор: Apeiron Academy
Apeiron Academy организира конкурс за PR проекти за целите на неправителствена организация, работеща с деца-таланти
Конкурс за проекти в сферата на PR и комуникации организира през септември 2010г. Apeiron Academy, акредитиран център на британския институт за PR - the Chartered Institute of PR. Предизвикателството в конкурса е насочено към PR специалисти, които ще бъдат участници във випуск 2010-2011 на квалификационната програма “Diploma in PR” на CIPR. Големият победител ще получи пълна стипендия за обучение в британската квалификационна програма.
Желаещите PR специалисти могат да се включат като разработят идейна концепция за популяризиране на дейността и подпомагане на целите на неправителствена организация, работеща с надарени деца. Единственото условие е преди това да са подали документи за обучение в квалификационната програма на CIPR. Условията на конкурса ще бъдат оповестени в началото на септември 2010г., когато приключва регистрацията за обучение в програмата.

Най-добрият PR проект ще бъде оценен от жури с участието на български PR специалисти, преподаватели и PR професионалисти от Великобритания. Проектът-победител ще бъде предоставен на избрана от Apeiron Academy организация-партньор. Apeiron Academy ще осигури последващо професионално консултиране за постигане на заложените в проекта цели.

Организацията, която иска да се възползва от подкрепата, трябва да отговаря на няколко изисквания – да има активна дейност през последната една година, да работи по образователни проекти за поощряване, подпомагане и развитие на детски таланти. НПО –та, покриващи тези изисквания, имат възможност да заявят желание за участие в инициативата до 30 август 2010г. като се свържат с екипа на Apeiron Academy.

През октомври в българския акредитиран център на института ще стартира за четвърта поредна година обучението в квалификационната програма “Diploma in PR” на the Chartered Institute of PR. Близо 30 специалисти от банковия, финансовия, хранително-вкусовия, телекомуникационния и административния сектор вече получиха престижната международна диплома, признаваща висок професионализъм в сферата на PR и комуникациите. Обучението в българския център се води от акредитирани преподаватели от Великобритания на английски език. До 10 август 2010 г ще продължи ранното записване за студенти.

-----

За CIPR Diploma in PR
CIPR Diploma in PR е най-престижната и висока квалификация на Британския институт за PR, и вече има 3 успешни випуска в България, които са преминали етапите на оценяване и са получили международно признати сертификати. Обучението в квалификациите на Института за PR дава достъп до последни достижения в професията в Европа, както и включване в международна професионална мрежа за обмяна на познания и опит.
CIPR Diploma in PR е програма, предназначена за по-опитни специалисти в сферата на комуникациите, които желаят да разширят знанията и разбирането си за теорията и практиката, за да се превърнат в способни и ефективни професионалисти. Учебната програма се фокусира върху PR като стратегическа функция. Курсът дава информация за съвременните способи в управлението и практикуването на пъблик рилейшънс. Квалификацията е призната от английски университети, където студентите на CIPR могат да продължат обучението си.

Пълна информация за курса, включително програма, условия за кандидатстване и график на занятията, можете да откриете тук.

За Apeiron Academy, Акредитиран квалификационен център на the Chartered Institute of Public Relations (CIPR, UK)
През 2006 година Apeiron Communication премина успешно процеса на акредитация и получи статут на Aкредитиран център на CIPR.

CIPR Advanced Certificate in PR и CIPR Diploma in PR са основните квалификационни програми на Института, чиито първи курсове започват през м. Октомври 2006 г. в България и като част от програмата на Apeiron Academy. От януари 2010 година към тези програми беше добавен и Сертификата за вътрешни комуникации, като по този начин българският акредитиран център стана първия център извън Великобритания, който получава лиценз за преподаване на тази квалификационна програма.

Apeiron Communication, Aкредитираният център на CIPR, управлява организацията и реализирането на програмите в България като следва и прилага всички изисквания и критерии за качество и стандарт на обученията на CIPR. Атестационната комисия на CIPR контролира работата на Акредитирания център по управлението на програмите за Сертификат за напреднали на CIPR (CIPR Advanced Certificate in PR) и Дипломата на CIPR (The CIPR Diploma in Public Relations), които са собственост на Института.

Източник:
http://bit.ly/doqryV

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.291