Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
11 Август 10, 18:13 / Автор: „Делтасток“ АД
Делтасток пуска Deltastock MetaTrader 4 като самостоятелна платформа за търговия
Клиентите на „Делтасток“ АД вече имат възможност да избират между две платформи за търговия на световните финансовите пазари. Освен предлаганата до момента професионална платформа за търговия Delta Trading™ компанията пуска като самостоятелен продукт и платформата Deltastock MetaTrader 4.
11.08.2010 г. - Клиентите на „Делтасток“ АД вече имат възможност да избират между две платформи за търговия на световните финансовите пазари. Освен предлаганата до момента професионална платформа за търговия Delta Trading™ компанията пуска като самостоятелен продукт и платформата Deltastock MetaTrader 4. С нововъведението „Делтасток“ се стреми максимално да отговори на потребностите на своите клиенти, предлагайки им разнообразни решения за търговия с валута и финансови инструменти, отговарящи на най-високи световни стандарти.

Какво отличава „Делтасток“ АД от други брокери, предлагащи MT4?

Според Владимир Кисьов – Мениджър Бизнес развитие в „Делтасток“ АД, MT4 е най-известната и широко използвана платформа за търговия в световен мащаб. Основни характеристики на платформата са лесен и интуитивен интерфейс и възможност за изпълняване на автоматизирани стратегии - Expert Advisors. Предимствата на предлаганата от Делтасток платформа са възможността за търговия с 72 валутни двойки, злато и сребро при конкурентни спредове, без комисиони и без рекотиране.
Според него конкурентно предимство e и възможността клиентите на компанията да избират платформата, която максимално отговаря на техните нужди и начин на търговия. Те могат да търгуват и изпълняват своите стратегии (Expert Advisors) с Deltastock MetaTrader 4 или да се възползват от професионалните възможности и голямото разнообразие на инструменти за търговия, предлагани в Delta Trading™, където могат да търгуват при фиксиран или променлив спред в ECN/STP модула.

Информация за „Делтасток“ АД:

“Делтасток“ АД е основана през 1998 г. и предлага на своите клиенти широка гама професионални инвестиционни продукти и услуги. Компанията притежава пълен лиценз от Комисията за финансов надзор (КФН) и е вписана в регистъра на финансовите институции към Българската народна банка (БНБ). “Делтасток“ АД чието седалище е в София, оперира чрез регулирани по MiFID (Директива на ЕС 2004/39/EC) клонове в Лондон, Мадрид и Букурещ, като има клиенти от над 90 страни.
За повече информация относно „Делтасток“ АД, моля посетете сайта: www.deltastock.bg.

За Контакти:

ИП „Делтасток“ АД
Име: Росица Иванова
E-mail: r.ivanova@deltastock.com
Тел: + 359 2 811 50 50

Източник:
www.deltastock.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5659