Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
16 Август 10, 16:01 / Автор: Veritas PR
Световноизвестна клиника по имплантология се пренася в София
Световноизвестна клиника по имплантология се пренася в София по време на най-мащабния дентален форум в Източна Европа - Sofia Dental Meeting, www.sofiadentalmeeting.com. Форумът се провежда за трети път у нас тази година, от 30 септември до 3 октомври в хотел Дедеман Принцес в София.
София, 16 август 2010 г. 

Световноизвестна клиника по имплантология се пренася в София по време на най-мащабния дентален форум в Източна Европа - Sofia Dental Meeting, www.sofiadentalmeeting.com. Форумът се провежда за трети път у нас тази година, от 30 септември до 3 октомври в хотел Дедеман Принцес в София. По време на събитието ще бъде излъчена операция за поставяне на 4 импланта на живо от световноизвестната клиника на проф. Куори в гр. Олсберг, Германия. Такава демонстрация досега е правена само на конгреси в Ню Йорк, Рио де Жанейро и Дубай.

„Поставянето на импланти става все по-популярен метод у нас сред стоматолози и пациенти. Тази технология за лечение на загуба на зъби се е наложила на Запад още от 70-те години на 20 век, но у нас все още е сравнително нова. По време на денталната среща в София българските стоматолози ще могат да се учат от най-добрите световни специалисти и да почерпят от техния богат опит на родна земя, без да се налага да пътуват до Лондон, Париж или Ню Йорк”, коментират организаторите на форума.

Освен върху имплантологията, фокус на Sofia Dental Meeting ще бъде поставен и върху техниките за „лепене” в стоматологията (адхезивни техники). Според един от най-прочутите специалисти в областта, д-р Валтер Девото, „лепило” е ключова дума в съвременната дентална медицина. Чрез него се постигат високи резултати, без да се нараняват здрави зъби и да се правят компромиси с естетиката. Д-р Девото ще демонстрира пред българските стоматолози най-модерните начини за създаване на красива усмивка. 

Над 30 лекции, 30 практически курса и 10 клинични демонстрации ще включва третото издание на международния конгрес Sofia Dental Meeting. За събитието у нас пристигат над 20 светила в световната стоматология. Те ще обучават около 600 български специалисти на най-новите технологии и методи в зъболечението. 

Sofia Dental Meeting се признава от световната FDI World Dental Federation и е регистрирано в официалния сайт на организацията. Също така е и в партньорски отношения с най-голямата дентална среща в света - Greater New Yorker Dental Meeting.

За повече информация: 

Veritas PR, Евелина Терзийска, 02/862 82 47; 0888 046 475; eterziyska@veritaspr.bg

Източник:
Veritas PR

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1172