Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
19 Август 10, 12:34 / Автор: APRA Porter Novelli
Рекорден брой граждани и гости на българското Черноморие участваха в инициативата на Нестле България ЖИВЕЙ АКТИВНО!
Над 8500 летовници спортуваха за здраве в летните издания на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО!, заедно с водещия Део, спортния коментатор Крум Савов и волейболната легенда Евгени Иванов-Пушката
Над 8500 граждани и гости на родното Черноморие взеха участие в инициативата на Нестле България ЖИВЕЙ АКТИВНО!, която зарадва летовниците за четвърта поредна година. Те прекараха един ден от лятото с много движение, добро настроение и разнообразни балансирани храни и напитки. ЖИВЕЙ АКТИВНО! се проведе в 3 черноморски града в рамките на седмица, като започна на 10 август 2010 г. във Варна, посети Несебър на 12 август 2010 г. и завърши на 14 август 2010 г. в Приморско. 

Инициативата, чиято основна цел е здравословния начин на живот и балансираното хранене, привлече вниманието на всички плажуващи с целодневна програма, изпълнена със спортни активности, приятни изненади и положителни емоции. За добрата форма и настроение на участниците в активните дни на плажа се погрижиха професионални инструктори по йога, тае-бо и стречинг, както и атрактивни хип-хоп и салса танцьори, а водещият Део отново не пропусна да се включи във всички активности, като показа завидни умения в йогата и хип хоп танците. 

По традиция отново се проведе турнир по плажен волейбол, чийто коментатор беше водещият Крум Савов, а на съдийското място застана волейболната легенда Евгени Иванов – Пушката. Над 50 отбора премериха сили в трите града, борейки се за наградите, предоставени от Нестле България. Въпреки високите температури, борбата за първите места бе изключително оспорвана, а играчите и публиката не пропускаха да се зареждат с фрапиращо кафе през целия ден. Дори Евгени Иванов – Пушката не устоя на изкушението от играта и се включи във финалния двубой в Приморско, докато Крум Савов, заедно с цялото си семейство, направи атрактивно шоу в уроците по латино танци.

В края на деня всички ентусиасти пяха и се забавляваха в караоке заедно с Део и Лора Караджова. Активният начин на живот, доброто настроение и интересните награди отново бяха неразделна част от летните издания на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО!, която подари на всички участници един незабравим здравословен ден на плажа за цялото семейство.

За ЖИВЕЙ АКТИВНО!
Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда всяка година и е част от цялостната програма за популяризиране на здравословния начин на живот, която най-голямата хранителна компания в света – Нестле, осъществява в България. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! придобива все по-мащабни размери и все повече хора, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене, участват в ЖИВЕЙ АКТИВНО!

От първото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, което се проведе на 11 юни 2006 г., до днес повече от 83 500 са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на страната, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов – Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други. Всяка година най-известните български лица се включват в пешеходния поход и показват на хората как да спортуват и усвоят професионални умения по футбол, волейбол, баскетбол и фитнес.

Инициативата се организира с подкрепата на списание Журнал за жената, списание NG Kids, вестник Черно море, Дарик радио – Бургас, вестник Монитор, вестник Телеграф, вестник Меридиан мач и www.sportenden.info.

Източник:
APRA Porter Novelli

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.3639