Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
20 Август 10, 12:46 / Автор: PR Agency Anettevents
Фитнес фестивал завладява Варна през септември
Вторият международен фитнес фестивал „Движението е живот”, организиран от Международната верига спортни клубове „Ориндж фитнес” с подкрепата на Община Варна, ще се проведе във Варна на 17, 18 и 19 септември 2010 г. на входа на Морската градина и се очаква да бъде посетен от над 10 000 души.
Международният фитнес фестивал е голямо спортно събитие с национално значение. Неговото провеждане на такова масово посещавано от варненци и гости на града място, каквото е входът на Морската градина, ще даде възможност на голям брой хора свободно да наблюдават и да участват.

Основната идея на събитието е да промени отношението на хората към фитнеса, възприеман неправилно като еквивалент на културизма. Организаторите са си поставили за цел фестивалът да привлече хора от всички възрастови групи към системни занимания със спорт, защото в съвременното общество физическата активност е абсолютно необходима, за да бъде човек fit, т.е. да бъде в добра форма - не просто да изглежда добре, но и да бъде по-здрав и по-работоспособен.

Световни специалисти в областта на фитнеса ще запознаят гостите на фестивала с най-съвременните методики. Владимир Снежик - Русия, Хулио Папи - Испания, Игор Кастилия– Италия, както и едни от най-добрите български презентьори ще покажат свои авторски програми. Класовете, които те ще демонстрират, имат аеробен, танцувален и оздравителен характер и ще покажат, че фитнесът не е скучно занимание в зала с непривлекателни уреди, а има много измерения и всеки - независимо от пол и възраст, може да открие подходящата форма да се грижи за себе си и това може да доставя удоволствие.
Всички, които желаят да участват в едно от най-уникалните спортни събития на годината, могат да посетят специалната страница за събитието: www.iffvarna.bg/ и да заявят своето участие.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1155