Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
23 Август 10, 12:04 / Автор: Първа инвестиционна банка
ПИБ с нов кредитен продукт за микро, малки и средни предприятия
Първа инвестиционна банка традиционно подкрепя микро, малки и средни предприятия в тяхното бизнес развитие
Информация за медиите
23.08.2010 г.

ПИБ предлага нов ипотечен кредитен продукт за микро, малки и средни предприятия – Супер кредит. При конкурентни лихвени условия Супер кредит дава достъп до парични средства за инвестиционни или оборотни нужди с максимален срок на ползване до 7 години.

Голямо улеснение за клиентите е възможността кредитът да се ползва в режим на овърдрафт за срок до 12 месеца. През този период обслужването на задължението става при по-ниска лихва, от 8,5% на годишна база, като фирмите сами преценяват дали да погасяват от главницата на кредита, или да внасят единствено дължимата лихва.

Супер кредитът е предназначен за микро, малки и средни предприятия, които имат нужда от допълнителни оборотни средства или планират инвестиции в производствени активи. Той дава възможност на предприемачите през първата година да генерират достатъчно приходи от новата инвестиция и след това да започнат да обслужват главницата. При кредитиране на оборотни нужди, първата година в режим на овърдрафт осигурява достатъчна ликвидност във фирмата от една страна, а от друга дава възможност на предпиремачите да оптимизират лихвените си разходи при свободни парични средства.

Предимствата на този кредитен продукт са, че кредитополучателите сами определят кога и каква част от задълженията си да погасяват през периода на овърдрафт без такси, като в същото време имат възможност да използват отново погасената част от кредита. Кредитът може да бъде обезпечен с ипотека на жилищни или търговски площи.

За повече информация:
http://www.fibank.bg/bg/page/418

Източник:
Първа инвестиционна банка

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1149