Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
24 Август 10, 20:37 / Автор: AMI Communications
HP е сред лидерите в класацията на Gartner за мултифункционални устройства
24.08.2010 г. – HP е определен за лидер в последната класация на Gartner „Магически квадрант за мултифункционални устройства и принтери” (Magic Quadrant for MFPs and Printers report).
24.08.2010 г. – HP е определен за лидер в последната класация на Gartner „Магически квадрант за мултифункционални устройства и принтери” (Magic Quadrant for MFPs and Printers report).

Водещата компания за IT проучвания и консултиране Gartner създава независими доклади за различните производители на техника, като ги класира спрямо техните „възможности да изпълняват предложенията си“ и „цялостна визия“.

Според доклада на Gartner “софтуерът, вертикалните решения и интегрираните услуги имат най-важната роля при взимането на решение за покупка на офис принтери и многофункционални устройства (МФУ). Традиционните характеристики като скорост на печат и големина на тавата за хартия, свързвани с офисния печат, отстъпват място на възможностите за интегриране на хардуера и прилагането на софтуерни приложения, които да свържат принтерите със системите за управление на документооборота на компаниите. Възможностите за следене от разстояние, диагностика, сигурност и други фактори стават все по-определящи при избора на доставчик.“

В последно време HP представи решения, които не само използват мрежата и мобилните технологии, но също така предлагат на клиентите нови начини за печат и управление на информацията. От първия уеб принтер, който позволява на потребителите да печатат от всякъде без компютър, до решението HP ePrint, което позволява на клиентите да печатат от своето Blackberry, HP демонстрира своята визия за промяна на пазара.

Според Gartner “традиционното офис МФУ е незаменим инструмент за повечето офис среди и много от съвременните МФУ могат да бъдат определени като умни, защото те могат да сканират и предават информация директно в системата за управление на съдържанието, архиви, ERP системи и системи за управление на документооборота.“

С платформата за управление на печатната среда HP Open Extensibility Platform, документите могат лесно да се трансформират между хартиена и дигитална форма, в зависимост от нуждите на клиента. Тя се предлага както за клиентите на НР, така и за партньорите на компанията.

“За да сме в състояние да предложим на клиентите най-добрите решения в индустрията, ние продължаваме да правим значителни инвестиции в нашите МФУ,” казва Рон Коулин, Старши вицепрезидент „Лазерни продукти и решения за предприятия“, „Решения за печат” (IPG) в HP. “Фактът, че водещите анализаторски компании отличават НР година след година, е отражение на нашата работа и усилия да посрещнем постоянно променящите се и уникални нужди на всеки клиент.“

За „Магическия квадрант“ на Gartner
„Магическият квадрант” е защитен по закона за авторското право от Gartner за 2010 г. и може да се използва само с разрешение. „Магическият квадрант” е графична илюстрация на пазара за определен период от време. Той отразява анализа на Gartner за това как различните доставчици се представят по определени критерии на този пазар, а тези критерии са определени от Gartner. Gartner не е обвързан с нито един доставчик, продукт или услуга, включени в „Магическия квадрант” и не съветва потребителите да изберат само компаниите определени като лидери в съответния квадрант. „Магическият квадрант” е само средство за изследване и не е предвиден за специфичен наръчник. Gartner не поема никакви ангажименти, изразени или подразбиращи се по отношение на това проучване, включително наличност и употреба за определени цели.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP IPG, т: 02 / 989 51 15, 0885 769 556, martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1714