Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
27 Август 10, 20:51 / Автор: Borovets Mountain Bike Park
Borovets Mountain Bike Park – домакин на Националния шампионат по планинско колоездене
От 24 до 26 септември в Боровец ще се проведе Националният шампионат по планинско колоездене в дисциплината спускане. За първи път от 2007 година насам ще короноваме националните шампиони по планинско колоездене в различните класове.
От 24 до 26 септември в Боровец ще се проведе Националният шампионат по планинско колоездене в дисциплината спускане. За първи път от 2007 година насам ще короноваме националните шампиони по планинско колоездене в различните класове.

Borovets Mountain Bike Park бе открит едва в началото на лятото, но бързо се превърна в една от най-популярните и предпочитани дестинации за планинско колоездене, и единодушно бе избран за домакин на националният шампионат по маунтин байк. Последното състезание, което излъчи национални шампиони се проведе през 2007 в Сопот, 3 години по-късно организаторите твърдо са решили да възродят родната състезателна сцена, да запознаят колкото се може повече хора с планинското колоездене като спорт и да дадат шанс на много млади таланти да развият своя потенциал.

Според тях, както и според всички занимаващи се с този спорт у нас, България притежава едни от най-добрите условия за практикуването на маунтин байк в Европа и е проява на нездрав разум те да не се използват пълноценно. Радостното е, че този сезон Боровец се превърна в една от топ дестинациите на България за планински, летни приключения, създавайки първия истински маунтин байк парк в страната. Това лято курортът предлага над 20 км маркирани трасета за планинско колоездене с различни нива на трудност, включително и такова за спускане, на което ще се проведе и борбата за националната титла. Borovets Moutain Bike Park обещава много подобрения и разнообразни нови трасета за следващата година, както и различни фестивали и състезания за най-запалените фенове на спорта.

На място вече тече трескава подготовка за състезанието, което ще се проведе на трасе „DH 93” - http://borovetsbikepark.com/bg/flash-map.html . Предвиждат се новости, които ще станат известни непосредствено преди състезанието. 10– метрови скокове, множество виражи, корени и други трудности, ще бъдат в основата на битката за титлата между най – бързите ни състезатели. Организаторите са включили и отворена категория, в която се очаква да се включат карачи от Румъния, Гърция Македония и др.

Всички, които искат да заявят своето участие, могат да го направят тук – race2010@borovetsbikepark.com . От този имейл ще им бъде върнат автоматичен отговор с всичко, което е необходимо за участие.
За всички участници хотел „Рила” е приготвил специални пакети за нощувки, които са :

2 нощувки, закуска, паркинг, съхранение за байковете, басейн такса участие – 90 лв
3 нощувки, закуска, паркинг, съхранение за байковете, басейн и такса участие – 115 лв.
Таксата без пакет с нощувка е 40лв при записване онлайн и 50лв при записване на място.
Очакваме Ви от 24 до 26 септември в Боровец, за да излъчим новия шампион на България и да разберем кои са най – бързите спускачи в страната, разбира се и да покараме байкове като за последно този сезон в Borovets Mountain Bike Park!

Скоро очаквайте пълна програма за състезателните дни.

За Контакти: press@borovetsbikepark.com

Източник:
www.borovetsbikepark.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1148