Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
29 Август 10, 09:32 / Автор: PR Agency Annettevents
Нетрадиционно...
За образованието и приятелството
Следвайки модерната тенденция „Размяна на визитки”, варненската консултантска фирма за образование в чужбина – Ms Diamandieva Ltd. събра своите приети в европейски институции студенти на по чаша вино преди път. Основна цел на събитието беше създаване на социални контакти и трайни връзки между заминаващите в чужбина българи. Така младите хора, които ще продължат образованието си в Лондон, Милано, Виена, Лион, Копенхаген, Тилбург, Единбург, Кардиф, Бристол, Бирмингам, Манчестър и др. ще създадат своя българска контактна мрежа, за да обменят информация помежду си и да осъществяват визити с образователни и познавателни цели.

На кандидатстудентска кампания 2010, 87% от българите са предпочели Обединеното кралство, като 8 % от тях Шотландия, а само 13 % са избрали за продължаване на образованието си други европейски държави . Символичен подарък на сбогуване ги провокира с надписа « The world is awaiting you. Go and… conquer it! ».

С това събитие компанията Ms Diamandieva Ltd. не само отпразнува третата си годишнина, но и даде ново доказателство, че работи в съответствие с приетите спогодби за свободно предвижване и образование в Европа.

За Контакти: office@anettevents.com

Източник:
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1118