Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
30 Август 10, 16:23 / Автор: PR Agency Annettevents
Приключи първия по рода си турнир по футволей
Турнирът за купата на „Варна Тауърс” се провежда за първи път в България. Победители станаха юношите на „Черно море” Кристиян Димитров и Петър Михайлов.
На парещия пясък на южния плаж на Варна в неделя приключи първия по рода си турнир по футволей – един нов и атрактивен спорт, който все повече се налага в световен мащаб. Турнирът за купата на „Варна Тауърс” се провежда за първи път в България. Победители станаха юношите на „Черно море” Кристиян Димитров и Петър Михайлов. 17-ет годишните младежи се наложиха с 2:1 гейма над известните спортисти от черноморския клуб – Вальо Станчев и Тодор Каменаров. В разгорещената битка за първото място, Димитров/Михайлов надделяха с 11:7 и станаха първите за България шампиони по футволей. Интересен факт е, че останалият втори в класирането Вальо Станчев е треньора на двамата победители в ДЮШ „Черно море”.

На трето място се класира двойката Пламен Тимнев/Милен Христов, които надиграха отбора на единия организатор на първенството Найден Стоянов.

Инициаторите на турнира Евгени Петков и Найден Стоянов, които са си поставили амбициозната задача да учредят българска федерация по футволей, връчиха медали и купи на първенците осигурени от генералния спонсор на събитието „Варна Тауърс”, ваучери за вечери в атрактивния въртящ се ресторант, който ще отвори врати в едноименния търговско-административния център, както и фитнес екипи осигурени от „Ориндж фитнес”-Варна. Организаторите обещават догодина да инициират още състезания по футволей, както и републиканско първенство.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1426