Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
31 Август 10, 22:15 / Автор: ОББ
Васил Петров изнесе зрелищен артистичен спектакъл в Амфитеатър „Аполония” в Созопол
Той представи на Празниците на изкуствата „Аполония 2010” своя концерт OVER and OVER ВАСИЛ ПЕТРОВ
Васил Петров, Ангел Заберски, Димитър Шанов и Димитър Семов успяха да заредят публиката на „Аполония 2010” със своя артистизъм и изнесоха зрелищен спектакъл в Созопол. В продължение на час и половина те бяха аплодирани от почитателите на изящната музика. В концерта трябваше да се включи и световнопризнатия български бас Орлин Анастасов, който обаче бе болен и не успя да присъства на Аполония.

По-късно вечерта меломаните бяха вече в Клуб ОББ, където на сцената излязоха TRI O FIVE, Илин Гривишки (DJ Ilko), Десислав Иванов (Desso), Антони Рикев (WahTony) и Майкъл Флеминг (aka Lexus).

В следващите дни почитателите на музиката и изкуството ще могат да се насладят в Клуб ОББ на премиерен концерт в памет на Оскар Питърсън – АНГЕЛ ЗАБЕРСКИ и още две премиери – концерт ASTOR FOR FOUR, Музиката на ПИАЦОЛА – Веселин Веселинов – Еко, Венци Благоев, Живко Петров, Христо Йоцов и концерт ONE jazz MAN – Милчо Левиев. С концерти в джаз клуб ОББ ще се представят – МИХАИЛ ЙОСИФОВ СЕКСТЕТ с гост Бен Крос и Концерт 100 ГОДИНИ DJANGO REINHARDT VENTZISLAV BLAGOEV HOT JAZZTET.

За Васил Петров

Васил Петров завършва НМА „Панчо Владигеров”, факултет „Естрадна музика”. Той е един от най-популярните изпълнители на джаз и поп музика в България.

Пял е в Хелзинки, Осло, Стокхолм, Белград, Санкт Петербург и в Лилехамър (Норвегия) по време на зимните олимпийски игри. Участвал е в няколко концерта във Флорида с известни джаз изпълнители като Дан Морети и Фил Проженциано. Специално място в репертоара му заемат песните на Франк Синатра.

ОББ – в подкрепа на културата и изкуството

Обединена българска банка е генерален спонсор на Празниците на изкуствата „Аполония 2010”.
ОББ е една от компаниите, която развива дългосрочни програми в подкрепа на културата и изкуството, културно-историческото наследство, образованието, грижата за деца в неравностойно положение, масовият детски спорт и високото спортно майсторство.
В областта на културата и изкуството банката подкрепя национално значими български арт фестивали, сценичните изкуства, отделни творчески прояви на български творци, като само за арт прояви отделените средства за последните 10 години надхвърлят 2 милиона лева.
От 2007 година ОББ връчва и своята Награда за култура и изкуство (Награда на Генералния спонсор) по време на Празници на изкуствата „Аполония”. През годините нейни лауреати са били джазменът Антони Дончев, Ангел Заберски – син, успешният млад режисьор Камен Калев, представил достойно България на филмовия фестивал в Кан с филма си „Източни пиеси”. За 2010 година нейният носител е радио журналистката и писателка Силвия Чолева. В наградата на ОББ присъства антично изображение на делфин – едновременно древен символ на финансовите взаимоотношения между хората и митичен спътник на бога на изкуствата Аполон.
Снимка: Васил Петров изнася своя музикален спектакъл на „Аполония 2010” на 30 август в Созопол/Автор: Стефан Джамбазов, Агенция БГНЕС

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
PR I Media I Events Consultant
Mob: + 359 (888) 889 811
E-mail: stoyan.a.stoyanov@gmail.com

Източник:
Стоян А. Стоянов

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.05