Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
01 Септември 10, 19:09 / Автор: ОББ
Клуб ОББ спаси концерта на Белослава на „Аполония 2010” заради проливния дъжд в Созопол
Лошото време не попречи на феновете да се насладят на хубавата музика в музикалния център на Празниците на изкуствата - Клуб ОББ, първо на Белослава и приятели, а по-късно и на Percussion Impact и Стоян Янкулов-Стунджи
31.08.2010 г., Созопол – Проливният дъжд в късния следобед на деня за малко не провали очаквания с нетърпение концерт на Белослава под надслова „Всяка година по същото време”, в който участие взеха и Живко Петров - пиано, Митко Семов – барабани, Антони Рикев - бас китара, Росен Захариев - тромпет и перкусии, Александър Славчев – вокал, и Елена Кокорска – вокал. Любезните домакини от Клуб ОББ приютиха обаче почитателите на певицата, която ги зарадва с прекрасно изпълнение на джаз и соул музика.

По-късно вечерта на сцената на Клуб ОББ излязоха и виртуозните Percussion Impact в състав Христо Йоцов, Стоян Янкулов и Милен Кукошаров, които представиха оригинални композиции с много музика и енергия.

В следващите дни почитателите на музиката и изкуството ще могат да се насладят в Клуб ОББ на премиерен концерт в памет на Оскар Питърсън - АНГЕЛ ЗАБЕРСКИ и още две премиери - концерт ASTOR FOR FOUR, Музиката на ПИАЦОЛА - Веселин Веселинов – Еко, Венци Благоев, Живко Петров, Христо Йоцов и концерт ONE jazz MAN - Милчо Левиев. С концерти в джаз клуб ОББ ще се представят - МИХАИЛ ЙОСИФОВ СЕКСТЕТ с гост Бен Крос и Концерт 100 ГОДИНИ DJANGO REINHARDT VENTZISLAV BLAGOEV HOT JAZZTET.

За Белослава

Тя е дъщеря на известната актриса Анета Сотирова. Завършва Държавната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ и рекламна фотография в Лос Анджелис. След като се завръща от САЩ, Белослава сформира своя група „Трип”, с която се изявява на софийските клубни сцени, като в същото време учи в Музикална академия. Завършва естраден факултет със специалност „Пеене”, в класа на професор Найден Андреев. След участието й в две поредни години на фестивала Златния Орфей през 1998 г. и 1999 г., медиите я припознават като "бялата негърка", поради мекият и топъл вокал и стиловата и ориентация към соул и джаз музиката.

За Percussion Impact

Виртуозното и разнообразно използване на ударните инструменти са във фокуса на този динамичен и атрактивен проект, като това в никакъв случай не е самоцелно, а е вплетено в оригинални композиции с много музика и енергия.
Пиесите са основно на Христо Йоцов и Стоян Янкулови и естествено изваждат на преден план перкусионните инструменти в пълния им блясък, като всичко това е подкрепено и допълнено с красивия звук на Милен Кукошаров.

ОББ – в подкрепа на културата и изкуството

Обединена българска банка е генерален спонсор на Празниците на изкуствата „Аполония 2010”.

От 2001 година джаз програмата на фестивала „Аполония” протича под името „Джаз клуб ОББ”. За последните 10 години са проведени над 100 джаз концерта на български и чужди изпълнители от този жанр. През 2007 година ОББ подарява на „Аполония” роял Yamaha на стойност 25 000 лева, осигурявайки възможност на големи изпълнители като Милчо Левиев да дадат простор на изпълнителското си изкуство.

Снимките са на Владо Мачоков от Списание 8 и могат да бъдат използвани свободно.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов

PR I Media I Events Consultant

Mob: + 359 (888) 889 811
E-mail: stoyan.a.stoyanov@gmail.com

Източник:
Стоян А. Стоянов

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1624