Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
04 Септември 10, 09:17 / Автор: EventsTeam
Dirty Purchase забиха ударно на сцената на „Аполония 2010“ на 2 септември
Публиката не остана безучастна към своите любимци и бурно аплодира изпълненията им. Особено, когато в импровизациите се включи и корифеят Милчо Левиев.
2.09.2010 г., Созопол – Dirty Purchase бяха гвоздеят в музикалната програма на „Аполония 2010“ за деня. Публиката не остана безучастна към своите любимци и бурно аплодира изпълненията им. Особено, когато в импровизациите се включи и корифеят Милчо Левиев.

По-късно вечерта в Клуб ОББ бе представен концерта ASTOR FOR FOUR, Музиката на ПИАЦОЛА с Веселин Веселинов – Еко, Венци Благоев, Живко Петров, Христо Йоцов.

В следващите дни почитателите на музиката и изкуството ще могат да се насладят в Клуб ОББ на премиерния концерт ONE jazz MAN - Милчо Левиев. С концерти в джаз клуб ОББ ще се представят - МИХАИЛ ЙОСИФОВ СЕКСТЕТ с гост Бен Крос и Концерт 100 ГОДИНИ DJANGO REINHARDT VENTZISLAV BLAGOEV HOT JAZZTET.

По време на „Аполония 2010“ на 3 септември певецът Миро ще представи най-новата си песен - пилотния сингъл „Power" от предстоящия албум „Месия". Миро ще стъпи за първи път на сцената на Амфитеатъра в Созопол с концерт, в който ще изпълни песните от албума „Омиротворен" и хитове от 10-годишната си музикална кариера.

На 4 септември в Созопол, в самия край на „Аполония 2010“, ще се проведе и ретро автомобилен парад, като в него ще участват над 60 автомобили, ще бъдат представени различни марки и модели от 30-те години на миналия век до най-съвременни мощни возила. Събитието се подкрепя от хотелска верига FPI Hotels & Resorts, а част от гостите ще бъдат настанени в луксозното ваканционно селище „Санта Марина”.

За Dirty Purchase

Групата е в състав Христослав Галилеев-Гальо - бас китара, Людмил Стойнев - клавишни, китара и цигулка, Иван Лечев - китара, цигулка, Николай Танев - ударни инструменти, Михаил Йосифов – тромпет, Велислав Стоянов - тромбон, Денис Попстоев - саксофон, вокали - Амалия Георгиева и Емил Минчев.

Dirty Purchase е основана през 1995 от Христослав Галилеев-Гальо като формация към музикален клуб Swingin’Hall. От създаването на групата до днес в нея са свирили над 20 известни български музиканти.

Dirty Purchase е група с клубна насоченост, но има и редица изяви на големи български и международни сцени. Членовете на групата са изключителни професионалисти и участват в много и различни музикални проекти извън нея. Най-добрият пример за това е Амалия, която от три години концертира с Робин Гиб (Bee Gees) като негова беk вокалистка. В момента групата работи над първия си авторски проект и скоро на българския пазар ще излезе първия сингъл от проекта.

ОББ – в подкрепа на културата и изкуството

Обединена българска банка е генерален спонсор на Празниците на изкуствата „Аполония 2010”.

От 2001 година джаз програмата на фестивала „Аполония” протича под името „Джаз клуб ОББ”. За последните 10 години са проведени над 100 джаз концерта на български и чужди изпълнители от този жанр. През 2007 година ОББ подарява на „Аполония” роял Yamaha на стойност 25 000 лева, осигурявайки възможност на големи изпълнители като Милчо Левиев да дадат простор на изпълнителското си изкуство.

Снимката е от MySpace страницата на Dirty Purchase - http://www.myspace.com/dirtypurchaseband/photos/25667582#.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов

PR I Media I Events Consultant

Mob: + 359 (888) 889 811
E-mail: stoyan.a.stoyanov@gmail.com

Източник:
Стоян А. Стоянов

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.119