Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
08 Септември 10, 17:12 / Автор: Сдружение "Културни проекти"
Експедиция “Преоткрий България” с откривателски материал в списание “Осем”
Излезе най-новият брой на списание "Осем", в което е публикуван материал за една от най-дълго обитаваните пещери в България – Водната пещера край село Табачка.
Скрита в скалните извивки на Русенски лом, пещерата е приютявала обикновени хора, монаси и отшелници от времето на халколита, чак до османското владичество. Уникални снимки от пътуването на експедицията, следи от древни хора и съвременни иманяри и приключенски разказ можете да намерите в статията в септемврийския брой на "Осем". Авторите Евгени Димитров и Любомир Бенковски достигат по стръмна скална пътека до пещерата, за да открият там освен надписи на старогръцки, така и съвременни графити от футболни запалянковци…

Експедиция „Преоткрий България“ е медиен проект на Сдружение "Културни проекти" и агенция Булфото. Нейната цел е да открие и популяризира малко известни, но стойностни и интересни исторически обекти в България. В рамките на една година мобилен екип от фотографи и журналисти, качен на високопроходим автомобил Chevrolet Captiva, ще обикаля и преоткрива интересни и труднодостъпни места в страната. Инициативата тръгна с подкрепата на Шевролет България, София Ауто, Обединена българска банка и Ауто Груп – 5.

Експедиция „Преоткрий България” включва мобилен екип фотографи и журналисти, качен на високопроходим автомобил Chevrolet Captiva, който ще обикаля интересни и труднодостъпни места в България. Най-добрите фотографски и журналистически попадения ще бъдат публикувани в български и чуждестранни медии.

Източник:
Сдружение "Културни проекти"

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1279