Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
08 Септември 10, 23:17 / Автор: vipcompr.com
Световен лидер в корпоративните обучения идва за семинар у нас
:Световният лидер в сферата на корпоративните обучения CELEMI презентира темата “Създаване на динамични бизнес стратегии при бързо променящи се пазарни условия” на семинар в хотел Феста на 10 септември т.г. Уважаеми колеги, последен шанс за акредитиране днес, сряда, (до края на деня) за пресконференцията и бизнес-обяд в хотел Феста - в петък от 12.30 ч. Пишете ни вашето име и медия на имейл: pr.corporations2010@gmail.com или на телефони 0878 930 730, 0899 055 063
Световен лидер в корпоративните обучения идва за семинар у нас

Световният лидер в сферата на корпоративните обучения CELEMI презентира темата “Създаване на динамични бизнес стратегии при бързо променящи се пазарни условия” на семинар в хотел Феста на 10 септември т.г.

Специално за събитието у нас пристига един от световните лидери в корпоративните обучения - г-жа Амми Янебранд, главен консултант в СЕЛЕМИ. Тя работи в корпорацията от 1992 г. и е специалист в разработването на бизнес симулации и цялостни обучителни процеси и инструменти.

Партньор на CELEMI за България е компанията InYourHands, която е и организатор на събитието на 10-ти септември в хотел Феста.

За журналистите е организирана специална пресконференция, на която освен Амми Янебранд, на въпросите ще отговарят и Павел Панов – управляващ партньор на InYourHands и сертифициран фасилитатор по програми на CELEMI и на Eagle’s Flight. Както и Ивайло Кунев – партньор и основен фасилитатор на компанията сертифициран по програми и на CELEMI и на Eagle’s Flight. Kонсултант по техники за нерво-лингвистично програмиране (НЛП).

Семинарът ще дискутира актуалните теми:
Да спечелите пари преди да ги похарчите или да похарчите пари, за да спечелите?

Да пуснете на пазара нови продукти сега или да изчакате търсенето да се увеличи?

Да продавате това, което можете да доставите или да доставяте това, което можете да продадете?

Да спечелите силна позиция на пазара и да я защитавате или да бъдете достатъчно гъвкави, за да се приспособите към променящите се условия?

Колко да инвестирате в развитието на хора, процеси или продукти? Сега или по-късно?

Да преследвате всички сегменти на пазара или само един?

Да наемете постоянен персонал или да използвате външни услуги?

Да се придържате към основните принципи или да се движите по ръба?

Обучението на тема “Създаване на динамични бизнес стратегии при бързо променящи се пазарни условия” ще се състои на 10 септември, от 09:00 ч. до 17:00 ч. в столичния х-л „Феста”.

Партньорът на CELEMI за България - In Your Hands, която е и организатор на събитието, е първата компания у нас от типа One–stop–shop на пазара на тренинг услугите.

Тя съчетава опита, уменията и ноу-хау практиките на световните лидери в обучението Eagle’s Flight, CELEMI и WebSoft. Освен това е придобила правата за още няколко все още нови и непознати тренинг марки за българския пазар като Empower Training Solutions, CorporateBattlefields, PeakTeams, Skill Boosters.

За Контакти: pr.corporations2010@gmail.com
или на телефони 0878 930 730, 0899 055 063

Източник:
www.vipcompr.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4606