Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
08 Септември 10, 23:25 / Автор: ВИП Комюникейшън ПР Агенция
Новият Ел Ей клуб връща деветосептемврийските манифестации. Родните плейбои на опашка за палави комсомолки
Уникална деветосептемврийска манифестация, с палави комсомолки, които ще поведат по голи бедра и червено бельо гостите на новия клуб Ел Ей, започва тази нощ в центъра на София.
Новият Ел Ей клуб връща деветосептемврийските манифестации

Родните плейбои на опашка за палави комсомолки

Всички пионерчета да си носят връзките, призовават от клуба

Уникална деветосептемврийска манифестация, с палави комсомолки, които ще поведат по голи бедра и червено бельо гостите на новия клуб Ел Ей, започва тази нощ в центъра на София.

„Всички пионерчета да си носят червените връзки. Както и любимите соцатрибути – сърп, чук, петолъчки”, призовават от заведението, което е подготвило атрактивни изненади за най-усърдните участници в манифестацията. Руска музика, миксирана от Ди джей Марто ще вдига адреналина на „комсомолците”, сред които все доказани родни плейбои.
С манифестацията стартира серия от партита в клуба, който се прочу с ултраскъпия бял роял, превърнал се в най-скъпата ВИП-маса у нас, както и с първия 3D бар и с бара на Дългите крака и страхотните тела.

Собственикът на Ел Ей Илко Илиев, и създател на култовия шоу бар No Limit, е подготвил невиждана доза забавления за зажаднелите за партите софийски тузари. На 15 септември палави ученички и лоши учителки ще посрещат гостите на клуба, а на 20-ти – София ще притрепери по най-високата скала на Рихтер с 3-ия рожден ден на шоу бар No Limit. С огромна торта, която гостите могат да хапнат върху голите тела на атрактивни сметанови красавци.

Пижамено парти, бой с възглавници и други спални атрибути ще разсъни софиянци на 22.09, а ден след това е първото у нас Тути Фрути Парти – съчетание от еротика и плодове.

Уникален Венециански маскен бал ще се проведе ексклузивно в Ел Ей на 29 септември. Всеки гост ще получи на входа оригинална бална маска и дълъг черен плащ с качулка, за да не бъде разпознат от останалите присъстващи. Подобно събитие се организира за първи път у нас, и се очаква задръжките да паднат окончателно.

Шоколадово парти ще сложи край на септемврийските атракции – на 30-ти гостите ще могат да се заливат със сладкото изкушение. След което....
Всяка сряда Ди джей Саймън, резидент на Брилянтин, ще вдига адреналина в Ел Ей, а всеки четвъртък зад пулта ще застава Ди джей Дидо от Дийп Зоун.

Снимки – Ел Ей Клуб

За Контакти:ВИП Комюникейшън ПР Агенция
0894 982554
0878 930730
470 93 22
str. “11 august” 26
Sofia 1000

Източник:
vipcorporations@gmail.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.2063