СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

08 Септември 10, 23:25 / Автор: ВИП Комюникейшън ПР Агенция
Новият Ел Ей клуб връща деветосептемврийските манифестации. Родните плейбои на опашка за палави комсомолки
Уникална деветосептемврийска манифестация, с палави комсомолки, които ще поведат по голи бедра и червено бельо гостите на новия клуб Ел Ей, започва тази нощ в центъра на София.
Новият Ел Ей клуб връща деветосептемврийските манифестации

Родните плейбои на опашка за палави комсомолки

Всички пионерчета да си носят връзките, призовават от клуба

„Всички пионерчета да си носят червените връзки. Както и любимите соцатрибути – сърп, чук, петолъчки”, призовават от заведението, което е подготвило атрактивни изненади за най-усърдните участници в манифестацията. Руска музика, миксирана от Ди джей Марто ще вдига адреналина на „комсомолците”, сред които все доказани родни плейбои.
С манифестацията стартира серия от партита в клуба, който се прочу с ултраскъпия бял роял, превърнал се в най-скъпата ВИП-маса у нас, както и с първия 3D бар и с бара на Дългите крака и страхотните тела.

Собственикът на Ел Ей Илко Илиев, и създател на култовия шоу бар No Limit, е подготвил невиждана доза забавления за зажаднелите за партите софийски тузари. На 15 септември палави ученички и лоши учителки ще посрещат гостите на клуба, а на 20-ти – София ще притрепери по най-високата скала на Рихтер с 3-ия рожден ден на шоу бар No Limit. С огромна торта, която гостите могат да хапнат върху голите тела на атрактивни сметанови красавци.

Пижамено парти, бой с възглавници и други спални атрибути ще разсъни софиянци на 22.09, а ден след това е първото у нас Тути Фрути Парти – съчетание от еротика и плодове.

Уникален Венециански маскен бал ще се проведе ексклузивно в Ел Ей на 29 септември. Всеки гост ще получи на входа оригинална бална маска и дълъг черен плащ с качулка, за да не бъде разпознат от останалите присъстващи. Подобно събитие се организира за първи път у нас, и се очаква задръжките да паднат окончателно.

Шоколадово парти ще сложи край на септемврийските атракции – на 30-ти гостите ще могат да се заливат със сладкото изкушение. След което....
Всяка сряда Ди джей Саймън, резидент на Брилянтин, ще вдига адреналина в Ел Ей, а всеки четвъртък зад пулта ще застава Ди джей Дидо от Дийп Зоун.

Снимки – Ел Ей Клуб

За Контакти:ВИП Комюникейшън ПР Агенция