Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
13 Септември 10, 17:49 / Автор: Комисия за регулиране на съобщенията
СЪОБЩЕНИЕ ДО СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ
Във връзка със зачестилите публикации в средствата за масова информация по повод твърдения, че Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) е възпрепятствана да осъществява своите правомощия поради липса на разрешения за достъп до класифицирана информация за всичките членове на регулаторния орган, КРС представя следната позиция.
Във връзка със зачестилите публикации в средствата за масова информация по повод твърдения, че Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) е възпрепятствана да осъществява своите правомощия поради липса на разрешения за достъп до класифицирана информация за всичките членове на регулаторния орган, КРС представя следната позиция:

Противно на тези твърдения, категорично заявяваме, че публикуваната информация не отговаря на обективната истина и комисията пълноценно изпълнява своите правомощия.

Към днешна дата, един член на КРС има разрешение за достъп до класифицирана информация. За останалите членове на комисията тече законовата процедура за издаване на разрешения за достъп.

Комисията за регулиране на съобщенията изпълнява своите задължения съобразно закона и приоритетите на Република България в областта на електронните съобщения и пощенските услуги, като работи непрекъснато, с подкрепата на европейските си партньори.

За Контакти:

Ани Георгиева
Съветник "Връзки с обществеността"
Комисия за регулиране на съобщенията
гр.София - 1000,
ул."Гурко" № 6
тел: 949 2273
0884 987 014
web: www.crc.bg
e-mail: angeorgieva@crc.bg

Източник: Комисия за регулиране на съобщенията

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5031