Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
20 Септември 10, 10:20 / Автор: Агенция за социално развитие ВИЖЪН
ИЗЯВЕНИ ВАРНЕНСКИ ХУДОЖНИЦИ ПОМАГАТ НА ИРИНКА ДА СЕ ДВИЖИ СВОБОДНО
Клиниката по рехабилитация в Тел Авив потвърждава лечението й. Картини на изявени варненски художници ще бъдат представени в обща благотворителна изложба под надслов: „Да помогнем на Иринка да се движи свободно”. Събитието е организирано от Агенция за социално развитие – ВИЖЪН, а откриването е на 21 септември 2010 г. от 18:00 ч. в Арт клуб VISION HALL, гр. Варна, кв. „Чайка”, бл. 27. Средствата събрани от изложбата ще бъдат предоставени за лечението на Иринка, което е нужно да се извърши в Израел.
От 3 годишна Ирина Казанджиева е в инвалиден стол след претърпяна тежка злополука, която е увредила мозъка й. В момента тя е на 25 години и заедно с родителите си силно се надява да се намери лечение за болестта й. От клиниката по рехабилитация в Тел Авив, където се лекуваше и Мануела Горсова след фаталната катастрофа край Ропотамо през 2007 г., причинена от световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки, са потвърдили, че могат да помогнат на Иринка, но за целта е нужно да се съберат средства за нейното лечение.

Пламен Монев, Христо Петров, Владимир Андреев, Виолета Бойчева, Велина Гребенска, Катя Костадинова, Младен Костадинов, Веселин Смоков и Димо Вълчев са творците, които са предоставили свои произведения за добрата инициатива.

Изложбата ще остане в Арт клуб VISION HALL до 15 октомври 2010 г.

За Контакти: Петър Павлов

Източник:
http://vision-bg.com/index.php?_id=cilvn

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.263