Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
17 Септември 10, 23:49 / Автор: PR Agency Anettevents
Стартира Втория международен фитнес фестивал „Движението е живот”
Румяна Нейкова, олимпийски шампион на България по гребане и Игор Кастилия – световно признат фитнес инструктор и хореограф дадоха старта на Втория международен фестивал „Движението е живот” на пресконференция в БТА. Звездата на световния фитнес ще бъде специален гост в „Шоуто на Слави”.
Фитнес фестивалът, организиран от Международната верига спортни клубове „Orange Fitness” с подкрепата на Община Варна, ще се проведе във Варна на 17, 18 и 19 септември. През първия ден едни от най-добрите световни презентьори ще демонстрират класата си в клубовете „Orange Fitness”. На 18 и 19 септември фестивалът тръгва из града и почитателите на здравословното шоу ще видят пред Морската градина мастер класовете от фестивалната програма.

Официално фестивалът ще бъде открит на 18 септември в 12 ч. в присъствието на заместник-кметът на Община Варна Коста Базитов.

Основната идея е да се промени отношението на хората към фитнеса, който мнозина погрешно смятат за културизъм. Фестивалът се опитва да привлече хора от всички възрасти към системни занимания със спорт. Физическата активност е абсолютно необходима, за да може човек не само да изглежда добре, но и да бъде по-здрав и по-работоспособен.

Българската публика ще има възможност да се срещне и общува с презентьори от най-висока световна класа, а водените от тях Workout и Workshop ще дадат рядък шанс за почитателите им да тренират рамо до рамо с тях.

Класовете, които те ще се демонстрират, имат аеробен, танцувален и оздравителен характер. Те ще покажат, че за всеки, независимо от пола, възрастта и социалния му статус, съществува подходяща форма на физическа активност, която да му помогне “to be fit” , т.е. да бъде във форма.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9414