Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
19 Септември 10, 23:38 / Автор: PR Agency Anettevents
Световни асове пристигнаха за Втория международен фитнес фестивал „Движението е живот”
Фитнес фестивалът, организиран от Международната верига спортни клубове „Orange Fitness” с подкрепата на Община Варна, стартира на 17 септември във Варна като през първия ден едни от най-добрите световни презентьори демонстрираха класата си в залите на клуб „Orange Fitness”-Варна.
Фитнес фестивалът, организиран от Международната верига спортни клубове „Orange Fitness” с подкрепата на Община Варна, стартира на 17 септември във Варна като през първия ден едни от най-добрите световни презентьори демонстрираха класата си в залите на клуб „Orange Fitness”-Варна.

Още на 16 септември на пресконференция в София, Румяна Нейкова, олимпийски шампион на България по гребане и Игор Кастилия – световно признат фитнес инструктор и хореограф заявиха своята категорична подкрепа за подобни събития, привличащи участници в масови и динамични спортни програми. Същия ден звездата на световния фитнес беше специален гост и в „Шоуто на Слави”.

На 18 септември фестивалът излезе в града и бе официално открит от организаторите на събитието от спортен клуб „Orange Fitness” и Зам. Кмета на Община Варна Коста Базитов. На 18 и 19 септември почитателите на здравословното шоу участват на издигнатата сцена на входа на Морската градина в мастер класовете от фестивалната програма.

Още през първия фестивален ден както многобройните участници, така и всички зрители приеха ентусиазирано и с огромно желание демонстрираните майсторски програми на световноизвестните презентьори и инструктори, сред които: Владимир Снежик (Русия), Хулио Папи (Испания), Игор Кастилия (Италия), както и български специалисти, които освен в България, работят от години и в Германия, Австрия и др.: Антон Тодоров, Климент Койчев, Таня Лулчева, Евгения Палатева. Увличащата музика, атрактивните спортни програми, многото усмивки и прекрасното време събраха на сцената на входа на Морската градина стотици почитатели на фитнеса и танца, което превърна фестивала в едно красиво спортно шоу на открито.

Класовете, които презентьорите демонстрират през двата фестивални дни, имат аеробен, танцувален и оздравителен характер и показват, че за всеки – без разлика от пол, възраст и социален статус, съществува подходяща форма на физическа активност, която да му помогне “to be fit” , т.е. да бъде във форма.

Класовете, които представят топ инструкторите носят динамика и послание за приятна и полезна активност дори и в своите наименования: FIT Energy, Dance MIX, All about step, Aerobic Dance, Total Body Conditioning, Hilow, Step Kingdom, Flexactive Workout, Just Dance и др.

Основната идея на грандиозното събитие, което се провежда за втори път и обещава да се превърне в една изключителна атрактивна спортна традиция, е да се промени отношението на хората към фитнеса, който мнозина погрешно смятат за културизъм. Фестивалът се опитва да привлече хора от всички възрасти към системни занимания със спорт. Физическата активност е абсолютно необходима, за да може човек не само да изглежда добре, но и да бъде по-здрав и по-работоспособен.

За Контакти: office@anettevents.com

Източник:
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4843