Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
20 Септември 10, 11:41 / Автор: PR Agency Anettevents
Какво предвиждат букмейкърите за Шампионската лига
Първият кръг на шампионската лига поднесе много изненади и противоречиви очаквания за развитието на най-престижния клубен турнир в Европа.
Големи победи за големите момчета! Така можем да обобщим представянето на отборите през изминалата седмица. Резултатите от Шампионска лига в сряда вечерта бяха изключителни за любителите на футболни залози, които бяха наградени от Арсенал с победа 6-0, Челси 4-1, Реал Мадрид 2-0 и Милан 2-0! Тези сериозни резултати обаче последваха равенствата на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Интер, които озадачиха футболните почитатели и поставиха въпросителни относно позициите на тези отбори в групите им.

След впечатляващите им победи, коефициентите на Челси и Реал Мадрид да грабнат трофея в Шампионска лига бяха намалени от 6.00 на 5.50, на Арсенал от 14.00 на 12.50, а на Милан от 22.00 до 18.00. От онлайн букмейкъра Унибет не са толкова убедени, че Барселона ще спечели тазгодишното издание на турнира, въпреки победата им с 6-1 във вторник, след като видяха представянето на техните съперници. Коефициентът за Барса се покачи от 3.75 на 3.90 след мача им във вторник.

Въпреки разочароващото равенство с Рейнджърс, Манчестър Юнайтед е все още с коефициент 1.65 за победа в група С и 1.07 да се окажат в челната двойка. Коефициентът на Валенсия да победи в групата е 2.60 и 1.18 да е сред първите двама, след като смазаха Бурсаспор на Митко Иванков с 4-0 като гости. Фаворит в група D е Барселона с 1.05 коефициент да победи в групата. Единственият друг отбор с победа в тази група е Копенхаген, който ако се окаже в челната двойка в групата ще донесе голяма печалба на заложилите при коефициент 2.70. Очаква ги голям мач с Панатинайкос след две седмици, като коефициентът им за победа като гости в Гърция е 4.50.

Макар и все още да е рано за определяне на фаворити за следващия кръг, специалистите не могат да не очакват друга победа на Челси като домакини на Марсилия в следващия кръг.

Както в началото на всяка голяма надпревара , специалистите все пак имат колебания относно някой срещи. „Много е трудно да определим Аякс - Милан, от които се очаква невероятен мач – затова и на двата отбори сме отределили коефициент 2.60, като в същото време очакваме Шпорите да победят ФК Твенте при коефициент 1.70. Но големият мач за нас е Валенсия – Манчестър Юнайтед – който победи в срещата е с най-големи шансове да победи в групата! Коефициентът за домакина Валенсия е 2.90, за Бербатов и компания - 2.45 , а при равенство – 3.15.” - казва Ерик Беклънд, отговарящ за спортните залози на Унибет.

Кой ще излезе победител от групите ще разберем съвсем скоро, а до тогава можем само да се надяваме новия сезон да ни донесе оспорван и красив футбол.

За Контакти: Anettevents ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3519