Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
20 Септември 10, 14:36 / Автор: Списание ENTERPRISE
Втора международна конференция за CRM/BI – „На Фокус: КЛИЕНТЪТ”
Водещи експерти ще представят добрите практики за повишаване лоялността на клиентите.
По малко от месец остава до бизнес събитието на годината в сферата на решенията за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM) и стратегическо планиране (BI) - „На Фокус: КЛИЕНТЪТ”. Конференцията, която ще се проведе на 19 октомври в столичния хотел Кемпински Зографски, се организира от водещото списание за мениджмънт и софтуер за управление на бизнеса ENTERPRISE, с подкрепата на Майкрософт България. Партньори на събитието са различни бизнес организации като Център за развитие на предприемачеството и мн. др. 

Второто издание на конференцията, продължава тенденцията от 2009 г., да представя най-добрите бизнес практики в областта. Фокусът на тазгодишната конференция е 100% ориентиран към по-доброто обслужване на клиента и анализа на неговото поведение. В динамичната икономическа ситуацията от изключително значение е да бъде направен анализ на нуждите и потребностите на клиентите и как те да бъдат превърнати в лоялни потребител.

Според данни на Gartner Системите за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM) и Стратегическо планиране (BI) продължават да бъдат на най-челно място за 2010 година в приоритетите на CIO на големите компании в световен мащаб. Те са най-бързо развиващите се софтуерни платформи за ефективност на продажбите и персонализиране на отношението към клиентите на компанията, както и за анализ и по-добро планиране на дейността на бизнеса. По време на своята дейност в процеса на продажба на стоки и услуги всяка компания достъпва до информация и данни, които обикновено не се използват от търговския екип. Привеждайки тази информация в подходяща форма за анализ, CRM и BI решенията създават основата за вземането на управленски и търговски решения, давайки отговори на редица въпроси, свързани с предлагане на допълнителни продукти и услуги на съществуващи клиенти или правилно таргетиране на потенциалните такива. 

Българските компании ще имат възможност да се запознаят с най-добрите решения и практически опит в областта. Лектори ще бъдат водещите консултанти Явор Янкулов, Жанет Найденова и Мария Донева, ИТ експертите Александър Захариев от GARTNER и професионалния CRM Консултант Георги Лазаров с над 10 годишен опит в областта извън България. Конференцията за CRM/BI е насочена към нуждите на застрахователни и финансови институции, големите търговски вериги и дистрибутори, телекомуникационните компании, туристическите агенции и хотелите, и малките и средни производители в България, които са ориентирани към клиента и неговите нужди. Към момента интерес към събитието са проявили ръководители от висшия управленски състав на различни фирми, търговски и маркетинг директори, мениджъри „бизнес развитие“, Организаторите от сп. ENTERPRISE очакват конференцията да бъде посетена от над 200 представители на бизнес средите в България.
За пореден път ще бъде приложен и Networking методът (възможност за неформални срещи между участници и лектори във форума), който доказа ефективността си по време на бизнес конференциите, организирани от сп. ENTERPRISE. Той позволява на участниците да имат по-голяма полза от включването си в подобни събития и дори да реализират бизнес и нови партньорства. 

Медийни партньори на втората конференция за Управление на Взаимоотношенията с Клиентите (CRM) и Стратегическо планиране (BI) – „На фокус: КЛИЕНТЪТ” са Jobs.bg, HumanCapital и EventBox.bg, Business Week България, Darik Finance.bg, Dir.bg, ECON.bg, Mail.bg, Profit.bg, MoitePari.bg и Expert.bg,

За допълнителна информация и регистрация:
http://www.crm.enterprise.bg

За контакти:

Надя Гогова
Мениджър Реклама
списание ENTERPRISE
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
www.enterprise.bg

Други предстоящи събития на списание ENTERPRISE

Форум MySuccess на тема: "Добрите практики от българския бизнес в областта на фармацията" ще се проведе на 26 октомври 2010 г. в София.

Целта на събитието е да събере представители на фармацевтичния бизнес в България, които да се запознаят с успешните бизнес практики на водещи компании от сектора като Софарма, Актавис, Байер България, Рош България, ГлаксоСмитКлайн, Пфайзер България, Санофи Авентис, Сервие Медикал, Менарини България, Чайкафарма АД, Биовет, Астра Зенека и др.

За допълнителна информация:
http://pharmacy.mysuccess.bg

Източник:
Списание ENTERPRISE

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4793