Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Политика

Вземи в gLOG
21 Септември 10, 23:54 / Автор: CNR Communications
Гражданско движение ДНЕС представя на граждани и кмета Йордан Лечков резултатите от мониторинг върху дейността на местната власт в община Сливен
На 23 септември 2010 г. (четвъртък) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през лятото на тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Сливен. Резултатите ще бъдат представени на граждани и медии в 13.30 часа, в залата за пресконфернции на хотел «Парк Централ» (бул. „Цар Освободител” 6, гр. Сливен).
На 23 септември 2010 г. (четвъртък) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през лятото на тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Сливен.

Резултатите ще бъдат представени на граждани и медии в 13.30 часа, в залата за пресконфернции на хотел «Парк Централ» (бул. „Цар Освободител” 6, гр. Сливен).

В събитието ще участват Иво Желев – управител на агенция ЕСТАТ, осъществила изследването, Анжелика Цокова, член на Координационния съвет на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС), Сашко Николов - национален координатор на Движение ДНЕС, Илия Илиев - областен координатор на ДНЕС – Сливен, Петър Петров и Красимир Кръстев, членове на КС на ОКС на ДНЕС – Сливен.

В 11.00 часа представителите на Гражданско движение ДНЕС ще се срещнат и ще запознаят кмета на община Сливен г-н Йордан Лечков с резултатите от мониторинга.

Инициативата „Граждански мониторинг върху дейността на местната власт” е част от цялостната стратегия на Гражданско движение ДНЕС да работи за подобряване на комуникацията и осъществяването на ефективен диалог между институциите и гражданите.

За Контакти: cnrcomm@gmail.com

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5067