Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
22 Септември 10, 23:59 / Автор: PR Agency Anettevents
Новината за Лотар Матеус взриви букмейкърите
Вчера футболна България беше разтърсена от новината, че новият селекционер на националния отбор се казва Лотар Матеус. Биографията на футболната легенда е впечатляваща. Капитан на германския национален отбор, играл е на на финалите на пет световни и три европейски първенства.
Изненадата от назначаването на немския специалист е толкова голяма, че дори букмейкърите ревизираха прогнозите си относно представянето на България в евроквалификациите.

Букмейкърът Унибет намали цената за класиране на България на първо или второ място в групата си от 4.50 на 3.75, само заради името и авторитета на германеца. Мислехме, че надеждата е безвъзвратно изгубена, но ето, че дори специалистите по футболни залози са склонни да допуснат, че новият селекционер е способен да предизвика обрат в досегашното класиране.

Борислав Михайлов заяви, че контрактът е за 2+1 години, с опция за удължаване. Предстои да разберем дали наистина Матеус ще се окаже спасител на Националния отбор и ще се задържи в България.

Провокацията на Унибет по този повод се изразява в пускането на атрактивен залог. Вече има възможност да се залага на това дали Матеус ще е треньор на България след края на този цикъл квалификации. Коефициентът за това германецът да е все още треньор на 1.11.2011 е 1.50, а залогът за уволнението на немската легенда преди тази дата е 2.40.

Дано прогнозите на специалистите се окажат верни и този път надеждите на България за качествен футбол да бъдат оправдани. Какво по-добро име бихме могли да дадем на мечтата за футболни успехи от Лотар Матеус.

За Контакти:Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1099