Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
24 Септември 10, 12:16 / Автор: PR Agency Anettevents
Съдбата на Боряна от „Стъклен дом” провокира залагания
Истерията по българския сериал придобива международен отзвук
Само два дена преди официалната премиера на втория сезон на „Стъклен дом” по BTV , напрежението около бъдещото развитие на сюжета стремително нараства. Развръзката на любовния триъгълник между Боряна ( Елена Петрова) и баща и син Касабови (Стефан Данаилов, Калин Врачански) е може би най-очаквания момент от многобройната публика на най-успешния български сериал.

За първи път българска продукция предизвиква такъв огормен интерес сред родната публика.

След новината, че правата за излъчване на Първия сезон са продадени на турски телевизонен канал сега следва още едно доказатлство за международния интерес към „Стъклен дом”. Един от най-големите световни букмейкъри Унибет пусна вчера залог касаещ бъдещото развитие на съдбите на героите. Залогът е затова „Кой от героите ще бъде целунат от Боряна до края на епизод 10?” Зрителите могат да избират между Камен и Димитър, както и между вариантите никой от тях да не заслужи нейното вниманието или пък и двамата да успеят да му се порадват. В интерес на точността букмейкърът уточнява, че се зачитат единствено целувки по устата. Предпремиерните очквания на специалистите по залози посочват най-добър коефициент за вероятността само Камен да заслужи страстна целувка от любимата си. Всеки зрител , който има други очаквания от изхода на сагата може да гласува за това на сайта на Унибет.

На 26 септември от 20 ч. зрителите ще разберат дали още в първи епизод Боряна ще вземе решение за своето бъдеще, а дотогава можем само да преполагаме до къде може да стигне истерията по Стъклен дом" - "Време за истина”.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
violina@anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1148