Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
30 Септември 10, 16:00 / Автор: Национален алианс за социална отговорност /НАСО/
ПЛОВДИВ Е ДОМАКИН НА РЕГИОНАЛЕН ФОРУМ „КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ПОДКРЕПА”
Ръководители на корпорации и синдикалисти ще дискутират въпроси, относно качеството на живот на населението Национален алианс за социална отговорност /НАСО/, Европейски информационен и иновационен център към Търговско-Промишлена Камара – Пловдив и КТ „Подкрепа” – Пловдив организират Регионален форум на тема „Корпоративна социална отговорност”. Форумът ще се проведе на 1 окотмври 2010 г. от 15:00 часа в Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, ул. Самара 7, ет.2., Заседателна зала.
Целта на Форума е чрез представяне на иновативен европейски и национален опит да се обсъди състоянието на Корпоративната социална отговорност в България и необходимостта от подкрепа, мотивиране и привличане на по-широк кръг от корпоративни субекти за поемане на нови социално-значими ангажименти, свързани преди всичко с качеството на живот на населението.

Главен акцент в работата на Форума, целящ осигуряване на информация и дискусия, са хората с увреждания, потребностите и възможностите за осигуряване на заетост и по-ефективна подкрепа за подобряване на качеството на живот за тях и техните семейства.

На Форума ще бъдат направени презентации и представяне на работата в България на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания /EASPD/, Национален алианс за социална отговорност /НАСО/ и Националната федерация на работодателите на инвалиди /НФРИ/.

Поканени са ръководители и представители на корпорации, търговски дружества и синдикати с очакване, да се реализира необходима и полезна дискусия за развитието на този сектор в регион Пловдив.

За Контакти: eic@pcci.bg

Източник:
www.naso.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5207