Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
01 Октомври 10, 16:05 / Автор: Active Group
VIVACOM с награда за най-добра вътрешнокомуникационна кампания
„Оскарите” на телекома „Големите 5” впечатлиха международното жури на конкурса Grapevine Awards
София, 1 октомври, 2010 г. - VIVACOM получи престижната награда на Grapevine Awards за най-добра вътрешнокомуникационна кампания. Компанията беше номинирана и успя да впечатли журито на конкурса с проекта си „Големите 5”. Наградата беше връчена вчера от председателя на журито Кевин Рък, ръководител на Комуникационната стратегия за регионите на Обединеното Кралство в Бритиш Телеком.

Проектът “Големите 5” има ключово значение за цялостната комуникационна стратегия на компанията по въвеждане и утвърждаване на корпоративните ценности, защото това е първият проект, в който служителите изцяло имат решаващата роля и отговорността да определят онези свои колеги, които в най-голяма степен олицетворяват корпоративните ценности и неформално са се превърнали в пример за подражание. Кампанията поставя началото на ежегодна класация, която и в следващите години ще продължи да отличава най-добрите служители, които според своите колеги въплъщават в себе си ценностите на VIVACOM – ефективност, динамичност, честност, иновативност и вдъхновение.

Официалната церемония по връчването на наградите Grapevine Awards беше проведена вчера в хотел Радисън. В оспорваната битка за призовете се състезаваха компании с утвърдени традиции в организирането на вътрешнокомуникационни кампании и събития за мотивиране и сплотяване на служителите си.

Конкурсът за наградите Grapevine е създаден по инициатива и идейна концепция на Apeirоn Academy, организация, която работи и вече има утвърден опит в популяризирането на професията вътрешен комуникатор в България.

За VIVACOM
VIVACOM e търговската марка на БТК АД, водещият телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Конвергентните услуги, които VIVACOM предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти, са достъпни в повече от 200 магазина на телекома и неговите дилъри в цялата страна. Повече информация за VIVACOM, нейните продукти и услуги можете да намерите на 123 и www.vivacom.bg.

За въпроси: 

Връзки с обществеността и корпоративни комуникации
VIVACOM
тел.: +359 2 949 46 24
e-mail: pr@vivacom.bg
www.vivacom.bg 

Източник:
Active Group, Агенция за пълно комуникационно обслужване

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2375