Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
01 Октомври 10, 16:26 / Автор: М-Тел
Служителите на М-Тел с награда за тяхната съпричастност към обществото
За втора поредна година компанията беше отличена за добрите си вътрешнокомуникационни кампании
Доброволческите инициативи на М-Тел като форма на тиймбилдинг бяха отличени в категорията „Корпоративна социална отговорност” във второто издание на конкурса за ефективни вътрешни комуникации Grapevine Awards 2010.

М-Тел е първата компания, която разшири обхвата на традиционните доброволчески инициативи, като обедини фирменото доброволчество с тийм билдинг. Новата форма на споделяне с колеги на личната съпричастност към обществото е още една възможност за служителите да общуват в извънработна среда и същевременно да помагат за развитието на обществото. Доброволческите инициативи на М-Тел са в помощ на хора в нужда и за опазване на българската природа. До момента девет обекта са променили своя облик с помощта на над 200 служители на М-Тел. Предстои облагородяването на още обекти през октомври, за което са готови да помогнат още над 150 служители. Проектът се осъществява със съдействието на Фондация „Помощ за благотворителността в България”. Служителите на Мобилтел бяха най-многобройните участници и в традиционните доброволчески дни през 2009 година.

Тази година за наградата на Grapevine Awards се бориха 20 проекта в пет категории. Освен за вътрешнофирмените инициативи, подчинени на социално-отговорна политика, М-Тел получи отличие и за вътрешноорганизационно събитие. В тази категория журито отличи Executive Master Classes. В рамките на инициативата изпълнителните директори на компанията да се срещат със служителите, за да представят визията си за мястото на М-Тел в света на телекомуникациите, за бъдещето и перспективите за бизнеса и хората, обменят идеи и коментират конкретни въпроси.

Проектите бяха оценявани от експертно жури, включващо български и чуждестранни специалисти с висока квалификация и опит в областта на вътрешните комуникации, пъблик рилейшънс, управление на персонала и организационно управление. Председател на журито на Grapevine Awards 2010 беше Кевин Рък, автор и създател на kвалификационната програма за вътрешни комуникации на престижния британски институт Chartered Institute of Public Relations. Вътрешните комуникатори на телекома се наредиха сред най-добрите в България за втора поредна година. През 2009 година, в първия конкурс за ефективни вътрешни комуникации в страната на Grapevine Awards, М-Тел беше отличена с три от общо петте награди.

В контекста на добрите комуникации в М-Тел, от днес работи и нова система за он-лайн кандидатстване за работа. Чрез нея процесът за получаване и разпределяне на кандидатурите за различните позиции ще бъде напълно автоматизиран. Кандидатите за работа в телекома ще могат директно да кандидатсват през он-лайн форма на електорнната страница на М-Тел. Там те ще намерят шаблон за автобиография, благодарение на който кандидатите ще имат достъп до огромна база данни. От нея ще могат да избират градове, училища, университети, специалности, умения и квалификации, съответстващи на техния профил. Модулът съдържа функционалност, която предлага резултати при изписване на първите няколко букви в конкретното поле. От своя страна процесът по подбор на служители в М-Тел ще бъде автоматизиран, като за всяка обявена позиция няма да се получават отделни имейли с автобиографии и мотивационни писма. Вместо това кандидатурите за определена позиция ще се виждат в реално време във вътрешната система на компанията. 

Източник:
М-Тел

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.7301